Šta je PurityBox i kako funkcioniše servis?

Nakon objave fotografije PurityBox-a na našem Facebook i Instagram profilu mnogi su nas pitali o kakvom se tačno konceptu radi. Ovakvi servisi su poslednjih godina veoma popularni u celom svetu i drago nam je da i Srbija ne kasni puno za ovakvim trendom. Ono što se nama posebno dopalo je činjenica da su u pitanju prirodni proizvodi i da po ceni mesečne pretplate možete svakog meseca uživati u raznovrsnoj ponudi i pronaći ono što vama odgovara. Osim toga, ono što je za svaku pohvalu je veličina proizvoda i činjenica da će te pre prijema kutije imati priliku da na saju vidite sadržaj mesečne kutije i odaberete alternativni proizvod ukoliko vam jedan od ponuđenih ne odgovara, čime izbegavate neprijatna iznenađenja.

puritybox

PurityBox je web shop i personalizovan klub koji je u potpunosti prilagođen kupcu i njegovim potrebama, koncepcija nastala sa idejom da upozna korisnike sa inovacijama na polju kozmetike, novim brendovima, proizvodima i pomogne im da na kvalitetniji način neguju sebe. U svojoj ponudi PurityBox raspolaže kvalitetnim kozmetičkim proizvodima, čija se specifičnost ogleda u tome što su proizvedeni na bazi prirodnih supstanci. U njegovom asortimanu se, pored kozmetičkih preparata, mogu naći i brojni aksesoari kao i proizvodi za negu kose.

Članovi PurityBox kluba imaju prliku da isprobaju nove proizvode i obnove one koje već koriste. Mogu da iskoriste sve savete i predloge i bez dileme kupe savršen proizvod za sebe. Za mesečnu članarinu svaki član dobija PurityBox kutiju sa četiri ili pet različitih uzoraka mini, putnog ili originalnog pakovanja na kućnu adresu.
Proizvodi su namenjeni nezi lica, tela, kose, kako odraslih tako i dece.

Za članove svog kluba, Purity je omogućio i popuste kroz bodove lojalnosti: za svaku kupovinu, za predloženu prijateljicu, komentar o proizvodu iz PB-a, koji su ušteda za korisnika pri svakoj novoj kupovini.

Kako bi novim članovima poželeo dobrodišlicu na njihovu stranicu PurityBox je odlučio da u saradnji sa Plezir magazinom organizuje nagradnu igru – i pokloni jedan od proizvoda koje je moguće poručiti preko PurityBox online shop-a. U pitanju je proizvod koji je kao poručen za ovo hladno vrema kada nam je svima potrebna dodatna nega. KEIMS regenerišući piling za telo – s ćilibarom i semenom šipka, osim što predivno miriše, vašoj koži će pružiti prirodnu, kvalitetnu negu.

piling

Ovaj moćan, regenerišuci piling za telo iz Keims kolekcije Pure revival, izrađen je od crvenog čaja (antioksidansa), vitamina C i mimoze, koja je zbog svojih antiupalnih, antibakterijskih sposobnosti, kao i sposobnosti regeneracije epiderma dobila nadimak “Čudesna biljka”. Sadrži čestice ćilibara koje kožu čine glatkom, poliranom, blistavijom, oslobađa je nečistoća. Seme šipka ubrzava regeneraciju kože, čineći je elastičnom.

Tokom jeseni, a posebno zime, koža usled brojnih spoljašnjih činilaca, koji na nju direktno utiču, gubi svoja zaštitna svojstva. Njen zaštitni film slabi, čineći je podložnom dejstvu vetra, smoga, zračenja, a to može dovesti do suve i grube kože, čineći je neprijatnom na dodir. Povremeno, u zavisnosti od tipa kože, potrebano je raditi piling, kako bi se uklonile nečistoće i odumrle ćelije, a koža pripremila za dalji tretman.

piling2

Savet: Tokom hladnijih dana bogatu i hidratantnu kremu treba naneti pola sata pre izlaska, kako bi koža na vreme upila i na pravi način bila pripremljena za izlaganje hladnom vazduhu i vetru.Tokom tuširanja važno je izbegavati izrazito toplu vodu, kao i preparate sa agresivnim komponentama, poput sapuna i jakih, mirišljavih kupki. U poslednje vreme, zbog pojave alergijskih reakcija i čestih problema sa kožom, preporučuju se preparati na bazi prirodnih supstanci.

Kako biste se prijavili za nagradnu igru potrebno je da:

1. Lajkujete Facebook stranicu Plezir magazina ako to već niste uradili

2. Lajkujete Facebook stranicu PurityBoxa

3. Ostavite komentar sa vašim imenom, mejl adresom i informacijom koji proizvod neizostavno koristite u vašoj nezi u ovim hladnim danima

Izvlačimo 3 dobitnika, nagradna igra će trajati 7 dana (do 4. decembra), a pobednike biramo uz pomoć sajta Random.org

Update: Nagradna igra je završena, a dobitnici Keimsovog pilinga za telo su:

Marina Nerandžić, Zveki Perić i Teodora Littvay

fotografije: Andrijana Kovrlija

Share