Plezir i FitCamp Montenegro vas vode na unikatan ženski retreat MindfulSelfness

Živjeti na Balkanu i biti drugačija. Brineš o životinjama, prirodi, obraćaš pažnju na potrebe ljudi oko sebe, jer se tvoj svijet ne svodi na uspostavljene patrijarhalne vrijednosti ovdašnjeg društva, jer prihvataš različitosti, jer želiš više i bolje za sve žene, ljude i živi svijet oko sebe. Jer znaš da može bolje i znaš da imaš da ponudiš više…

Djelić tajne nastanka FitCamp Montenegro koncepta krije se u ovom prvom pasusu. Nekada želja jedne žene, danas java u kojoj se okuplja sa istomišljenicima, gradi, stvara, kreira i unaprjeđuje svoj biznis, lokalnu zajednicu, crnogorsku turističku ponudu, a prije svega dijeli ljubav prema prirodi i jednakosti. Ovaj koncept je nastao kao potreba jedne žene u ranim tridesetim godinama, koja je stresan posao željela zamijeniti poslom koji će oslikavati njen životni stil. Danas živi u toj realnosti koja je nekad bila san, jer snovi se ostvaruju, samo kada dovoljno u njih vjerujemo i kada znamo jasan cilj zašto smo tu.

Osnivačica FitCamp Montenegro wellbeing centra, Anđela Đokić, za magazin Plezir predstavlja unikatan ženski retreat, MindfulSelfness.

MindfulSelfness donosi šansu da vaš sljedeći odmor bude naredni nivo koncepta odmaranja kroz rad na sebi. Pažljivo je testiran i osmišljen da vas navede da sebe stavite na prvo mjesto, da biste i voljenima, kako i sebi, mogli predstaviti vašu najbolju, svjesnu verziju, koja sigurno korača kroz izazove i radosti života. Zajedno sa prijateljicama i koleginicama, Anđela vas poziva da na FitCampu osjetite ljubav prema sebi, unutrašnji mir, zadovoljstvo života i liječenja prirodom, kroz pažljivo osmišljene aktivnosti i radionice koje su dio ovog ženskog programa.

Od holističke ishrane bazirane na biljkama, preko joge za dušu, um i tijelo, do rada na životu u sadašnjem trenutku kroz brojne vježbe, umjetnost i poeziju, a sve to učaureno u malom skrovitom mjestu u centralnoj Crnoj Gori đe netaknuta priroda budi sva vaša čula, ovaj ženski retreat je nastao da bi postao vaša sigurna luka i mjesto za autentični bijeg za svaku ženu, nebitno da li želi u ovaj bijeg otići sama ili sa sobom povesti svoje najdraže i najbliže žene – majku, sestre, prijateljice, saradnice. Ključ uspjeha je u otvorenom ženskom krugu, koji pokreće planetu i donosi novi život svijetu.

FitCamp Montenegro tim vas poziva da im se pridružite da zajedno posmatrate zvijezde, kušate ljekovite biljke, pješačite, naučite benefite održivog načina života, istražujete sebe i sa odmora se vratite puni ljubavi prema životu!

Termini u 2024: Maj 1 – 6 | Jul 18 – 23 | Septembar 26 – Oct 1

Da saznate više o samom retreat-u, možete posetiti stranicu na ovom linku na kojoj se nalazi i predlog dnevnih aktivnosti kao i predlog jelovnika. Ovo je sjajna šansa da za Prvomajske praznike sebi poklonite nešto drugačije. Za sve čitateljke magazina Plezir, organizatorke su obezbedile i 5% popusta.

Share