Jedinstveno regionalno gastro druženje: zagrebački Franko’s stiže u Majstor i Margaritu

Zaokružite 01. februar na kalendaru – dve regionalno poznate picerije koje su se plasirale na uvaženu evropsku 50 top pizza listu se udružuju u pravom hedonističkom izazovu.

U okviru serijala gastro okupljanja pod nazivom “Majstor i Margarita & prijatelji” u četvrtak 01. februara u Majstor i Margarita Pizzeriji u Bulevaru Kralja Aleksandra 248a u goste stiže jedan od zagrebačkih restorana na glasu – Franko’s Pizza&Bar. Njihova posvećenost egzaktnim pravilima napuljske pizza tradicije, kao i interesantan jelovnik i izbor signature pića čini ih provereno dobrom destinacijom za ljude sa istančanim ukusom – a ovog puta će svoju pasiju podeliti sa beogradskom publikom.

Sa idejom očuvanja tradicionalnih italijanskih postulata, kao i u slavu kreativnosti, uz uigran tim Majstor i Margarite nastajaće najbolja pizza dva različita, a opet jako slična restoranska tima. Tokom manifestacije “Majstor i Margarita & prijatelji” gosti restorana (kako stalni tako i novi) imaju priliku da rezervišu mesto 01.02. u vremenskim slotovima (17:00-19:00, 19:00-21:00, 21:00-23:00) tokom kojih će tim Franko’s pripremati svoje oprobane favorite.

“Ideja za Majstor i Margarita & prijatelji potekla je od poziva za gostovanje koje je našem timu jesenas priredila ekipa iz Franka, kad smo jedne decembarske večeri u Zagrebu organizovali druženje sa tamošnjom publikom. Bilo je sjajno, i znali smo da želimo da uzvratimo gostoprimstvo na najlepši način.” – kaže osnivač Majstor i Margarite Vladimir Bajagić.

U spoju ukusa i kulinarske kreativnosti nastaće i nešto više od večeri slavlja italijanske kuhinje – jedna od pizza sa Franko’s menija naći će se na stalnom jelovniku Majstora i Margarite. Reč je o očaravajućoj Calabria Red, koja oslikava pristup ukusima u toj regiji Italije. 

Share