Prirodna nega za vašu bebu – Sophie la Girafe Baby

Roditelji male dece posebnu pažnju posvećuju tome šta njihovo mezimče unosi u organizam – kakvu hranu jede, da li je prskana ili ne, od kakvih materijala su nastale igračkice sa kojima je svakodnevno u kontaktu, kako da se pravilno razvija, a podjednako važna i velika briga je kakvu kozmetiku i preparate nanose na nežnu dečiju kožu. Ako znamo da je koža najveći organ sve štetne materije iz kozmetike lako apsorbujemo putem nje.

Prirodni preparati koji u sebi ne sadrže štetne materije, ukoliko poseduju odgovarajuće sertifikate, garantuju da dete neće dobiti iritaciju, da će biti adekvatno negovano, čisto, mirisno i zadovoljno. Jedan od takvih poizvođača je linija organskih proizvoda Sophie la Girafe nastala u Francuskoj,  a dostupni su i u Srbiji.

Specijalna linija za najmlađe napravljena od visoko kvalitetnih prirodnih, organskih sastojaka. Pažljivo birani sastojci kojima je posvećena posebna pažnja garantuju kvalitet.

Prirodna-nega-za-vasu-bebu---Sophie-la-Girafe-Baby-2

Ona je žirafa uz koju je odraslo mnogo francuskih beba. Sophie je rođena pre više od pet decenija, a po zanimanju je glodalica koja pomaže bebama da lakše prebrode izbijanje zubića i razvijaju se uz igru. Sophie je toliko popularna da se u Francuskoj godišnje proda više komada ovih glodalica nego što se rodi beba. Izrađena je od prirodne gume i oslikana pomoću prehrambenih boja. Ona zadovoljava najstrožije kriterijume sigurnosti u zemljama u kojima se proizvod prodaje.  Sophie la Girafe je odličan izbor ne samo za dete nego i za životnu sredinu. Sophie žirafica je nedavno dobila  pojačanje u vidu kvalitetne, sertifikovane organske kozmetike za negu osetljive dečije kože – Sophie la Girafe Baby Cosmetics.

Liniju proizvoda osmislila je majka dvoje dece koja radi sa ekološkim i sigurnim proizvodima za bebe. Dugogodišnje profesionalno iskustvo u radu sa najuglednijim svetskim kozmetičkim brendovima omogućilo joj je i “behind-the-scenes” pristup svetu kozmetike, a posebno u sferi razvoja proizvoda i poslednjih inovacija.

Inspirisana poznatom glodalicom Sophie la Girafe, ova kozmetika primenjuje svoje znanje i iskustvo za stvaranje kvalitetne, sigurne i ekološke, prirodne nege za decu. Sophie proizvodi sadrže najkvalitetnije sastojke birane širom sveta. Pogodni su i za bebe sa osetljivom kožom, a osvojiće vas i svojim blagim, nežnim mirisom pa ćete poželeti i sami da ih koristite..

Bebina koža je neuporedivo tanja i osetljivija od kože odrasle osobe, samim tim deca su osetljivija na potencijalne probleme uzrokovane diskutabilnim sastojcima koji se nalaze u velikom broju konvencionalnih proizvoda za negu kože.

Prirodna-nega-za-vasu-bebu---Sophie-la-Girafe-Baby

Sophie la Girafe Baby proizvodi  su visoko kvalitetni proizvodi koji su za svoj kvalitet dobili ECOSERT. ECOSERT garantuje da su proizvodi provereni, prirodnog porekla i iz organskog uzgoja. Za razliku od većine konvencionalno proizvedene kozmetike ovi proizvodi ne sadrže štetne materije niti potencijalne alergene.

Prirodni sastojci sa pažnjom birani čine filozofiju ovog francuskog brenda. Sastojci poput organskog belog čaja, organske vodice lavande, organske nordijske borovnice  i luksuznih ulja pokazali su se veoma učinkovitim i prijatnim za nežnu dečiju kožu.

Organski beli čaj – beli čaj sadrži polifenole koji štite kožu od spoljašnjih iritacija, posebno štetnog dejstva UV zraka i zagađenja. Beli čaj jača dečju kožu i održava njenu elastičnost. Organska voda lavande – lavanda ima ne samo umirujuča i lekovita svojstva već je i prirodan izvor antiseptičkih i antiupalnih svojstava. Uljni ekstrakt organske nordijske borovnice – istraživanja su pokazala da prirodna svetlost duge, svetle severne noći, kao i niske zimske temperature pokreću proizvodnju mnogih aktivnih sastojaka koji se mogu naći u bobičastom voću koje raste u severnim krajevima i koje je pokazalo dokazane prednosti u nezi kože. Uljni ekstrakt nordijske borovnice,  jedan je od najmoćnijih prirodnih antioksidanata. Organska luksuzna ulja – Sophie la Girafe Baby koristi veliki broj organskih ulja u dečijoj nezi kože, posebno maslinovo i suncokretovo ulje, zajedno sa uljem jojobe i uljem koštica kajsije. Ona pružaju izuzetno kvalitetnu ishranu kože zbog masnih kiselina i vitamina i vrlo su ugodne strukure.

Sophie la Girafe Baby proizvode možete pronaći na sajtu Puritybox.rs

Share