Opatija ugostila beauty event Život je lijep by Jeunesse

Restoran Bianco&Nero u Opatiji bio je centralno mjesto ljepote i mode ove nedjelje, a sve povodom predstavljanja brenda Jeunesse te linija Instantly Ageless i Luminesce.

Opatija-ugostila-beauty-event-Zivot-je-lijep-by-Jeunesse2

Opatija-ugostila-beauty-event-Zivot-je-lijep-by-Jeunesse

Premijerno je predstavljen koncept live događanja, na stvarnim ženama demonstrirane su tehnike i brzi rezultati proizvoda koji donose osvježeno i pomlađeno lice u samo nekoliko koraka. Nakon što su se svi prisutni uvjerili u iznimno djelovanje proizvoda poznatog brenda koji mnoge zvijezde koriste prije crvenog tepiha, modeli su zasjali uz frizure za koje su se pobrinule Adina Melada i Stephanie Kralj, te make up koji su potpisale Iva Berišić, Ivona Obrić, Daria Rakita i Silvija Ban Oruči.

U ulozi modela savršeno se snašla i simpatična Doris Vlah koju smo donedavno mogli gledati na RTL-u u sklopu kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj. Nije krila oduševljenje rezultatima te je otkrila kako jedva čeka da ju suprug vidi zategnuta, pomlađena i osvježena lica. Modeli su se tako prvo uvjerili u odličan Instantly Ageless proizvod koji vidljivo djeluje već nakon nekoliko minuta, a nakon toga je predstavljena i Luminesce linija koja uključuje široku paletu proizvoda: Cellular Rejuvenation Serum, Daily Moisturizing Complex, Ultimate Lifting Masque, Youth Restoring Cleanser, Advanced Night Repair, Essential Body Renewal. Jeunesse Instantly Ageless i Luminesce proizvodi dostupni su svakoj ženi te predstavljaju savršen omjer cijene i kvalitete.

Opatija-ugostila-beauty-event-Zivot-je-lijep-by-Jeunesse4

Posjetitelje je kroz korake i program vodila Marija Mažar, a događanje su prepoznala brojna poznata lica poput Nikoline Tomljanović i Ivane Grabar te posebna gošća večeri Nives Celzijus koja je potvrdila kako se i sama uvjerila u odlične rezultate Jeunesse brenda, a mlada majka nakon ljeta koje je bilo kombinacija rada i odmora jednostavno blista!

Ispred brenda sve prisutne su pozdravili Barbara Podgoršek i Mirza Salihbašić koji su izrazili veliko zadovoljstvo što je prvo događanje zauzelo mjesto u Opatiji, nakon čega slijedi turneja po cijeloj Hrvatskoj!

Opatija-ugostila-beauty-event-Zivot-je-lijep-by-Jeunesse3

Live event u potpunosti je uspio, dok se tražilo mjesto više na ispunjenoj terasi u srcu prekrasne Opatije, svi prisutni nisu se uvjerili samo u snagu riječi, već je na primjeru stvarnih žena demonstrirano i dokazano djelovanje, te brzi i vidljivi rezultati koji se očituju u pomlađenom izgledu, povučenim podočnjacima i zategnutim borama. Osmijeh na licu žena na samom kraju sve je otkrio i potvrdio kako je lice ogledalo našeg životnog stila, a sada imamo priliku već od prvog pogleda u ogledalo biti zadovoljne sobom i sigurne u sebe, spremne za sve životne – privatne i poslovne pobjede… jer kako je i ime ovog eventa glasilo: Život je lijep. I uistinu je!

Događanje pod pokroviteljstvom restorana Bianco& Nero, Vividenti Kalmar, projekta Womanary, Alura promocije, salona Mithuna, IB Beauty te blog/portala Stilueta savršen je uvod u jesen i doba novih odluka, a neka prva na popisu bude vrijeme za sebe jer u današnjim brzim vremenima upravo smo pronašli savršeno rješenje za vječno mladu ljepotu.

Fotografije: Ivor Mažar

Share