Prirodno toniranje, hidratacija i anti-age nega u jednom proizvodu

Novi NIVEA Cellular 3-u-1 Cushion za negu lica sa kombinacijom aktivnih sastojaka iz kože i prirodnih pigmenata daje tenu blistav, ujednačen i zdrav izgled i hidrira kožu tokom 24 sata.

Cushion je zapravo sunđer u kompaktnoj kutiji koji sadrži tečnu, toniranu formulaciju lagane teksture. Lagani tonirani fluid se jastučićem nanosi brzo i lako na kožu lica. Formulacija se stapa sa prirodnom bojom kože. Rezultat: blistav, gladak ten koji deluje prirodno – kao bez šminke.

NIVEA CELLULAR 3-u-1 Cushion formulacija deluje u skladu sa prirodnom funkcijom kože i obogaćena je njenim prirodnim sastojcima koji imaju aktivno dejstvo i pomažu u borbi protiv starenja kože. Tonirana formulacija primetno smanjuje fine bore i pruža hidrataciju tokom 24 sata. Nakon svakog nanošenja, koža izgleda sveže. Pored toga, zaštitni faktor SPF15 i filter ultraljubičastog zračenja štite kožu od prevremenog starenja koje uzrokuje sunčeva svetlost. Lagani pigmenti prilagođavaju se prirodnoj nijansi vašeg tena, prekrivaju nepravilnosti i daju koži blistavi izgled. Kompaktna kutija je veoma jednostavna za korišćenje i sadrži sve što vam je potrebno za lep ten: mali sunđer natopljen toniranom tečnošću, mekani jastučić kojim nanosite tečnost na kožu i kvalitetno ogledalo. Praktičan format NIVEA 3-u-1 Cushion-a za negu staje u tašnu tako da ćete sada moći svuda i u svakom trenutku da osvežite ten, a redovnom upotrebom poboljšate izgled kože.

NIVEA Cellular 3-u-1 Cushion za negu  je dostupan u dve nijanse koje odgovaraju prirodnoj boji kože: medium & dark.

Kao savršena dopuna svakodnevnoj rutini nege kože, NIVEA CELLULAR 3-u-1 Cushion za negu ima trenutno dejstvo: koža je glatka, blistava i deluje mladoliko, a fine linije i tanke bore su primetno smanjene. Formulacija sadrži efikasnu kombinaciju sastojaka sa kreatinom i hijaluronskom kiselinom koja pruža intenzivnu hidrataciju i aktivira ćelije kože kako bi proizvodile sopstvenu hijaluronsku kiselinu.* Nakon svakog nanošenja, koža izgleda sveže, meka je i glatka na dodir. Lagani pigmenti prilagođavaju se prirodnoj nijansi vašeg tena, prekrivaju nepravilnosti i tanke bore i trenutno daju koži mladalački i blistavi izgled – za besprekoran ten koji ističe prirodnu lepotu vašeg lica.
*In vitro

Proizvod je dostupan od Juna 2019. godine.

 

Share