Kosa, nokti i mejkap trendovi za jesen-zimu

Vodič kroz aktuelne bjuti trendove


 

MAKE UP: Gotik drama

Gotik elementi popot crnog karmina, crno uokvirenih očiju i malo misterije očekuju vas ove zime.  U Londonu, Gil (Giles Deacon)  je prikazao izgled sa sjajnim usnama nastalim mešanjem abonos olovke za oči sa crnim ružem. Mračni trend je preuzeo čak i Oskar De La Renta pa je Park Avenue devojke prikazao sa debelim, crnim mrljama od ajlajnera preko kapaka. Mugler se poigrao duplo iscrtanom linijom u produžetku kapka, a sve što vam je potrebno da bi ste iskopirali ove trendove je ajlajner. Ali ako je klasika ono što preferirate u tom slučaju, obratiti pažnju trendove koje smo pozajmili iz devedesetih i zaigrajte na sigurno sa jarko crvenim ružem.

Kosa, nokti i mejkap trendovi za jesen-zimu3

KOSA: Nega pre svega

Zdrava, negovana, sjajna kosa je osnova bez koje nema dobre frizure. Smireni boho talasi i jednostavno podignuta kosa, ležerne punđe, nizak konjski rep ili pak veoma visok sa čvrsto zalizanom kosom i šnalom koja će frizuru učiniti interesantnijom, samo su neke od ideja viđenih na revijama.

Kosa, nokti i mejkap trendovi za jesen-zimu 2

 

NOKTI: Pedeset nijansi zelenkaste

Za razliku od prošle sezone u kojoj su dominirale bež i svetle boje, ove sezone se pripremite za mutne, ali istovremeno jake nijanse. Za modnu kuću Barberi zelena boja je bila inspiracija kako kolekcije, tako i noktiju. Zelenkaste, sive, braon, čokoladne i crne nijanse će dominirati na noktima ove sezone.

Kosa, nokti i mejkap trendovi za jesen-zimu Lepotica i zver!

Share