Božić sa potpisom ljubavi, ukusom soli i mirisom mora by De Lena

Milena Ulić (autorka kolumni koje toliko volite), poznata i pod umetničkim imenom De Lena svojim jedinstvenim nakitom od čipke ostvarila je zavidne rezultate i uspela spojiti čak tri kontinenta. Zanimljiva priča o uspehu dogodila se nakon nastupa na manifestaciji Europe Future Fashion, kada je njen nakit otputovao u Ameriku na Plitzs New York Fashion Week i Charlotte Fashion Week. Predstavljanje američkoj publici otvorilo joj je vrata svetskog uspeha. Dve godine, ova Milena je bila sponzor ženskih nagrada na VIMA Music Awardsu u Kuala Lumpuru. Njen nakit je izvrstan ambasador Hrvatske kao atraktivne i predivne turističke destinacije. Upravo iz tog razloga kolekcijama je dala imena hrvatskih gradova, Hvar i Omiš (Almissa) kako bi što bolje iskoristila zainteresiranost za svoj dizajn u korist zemlje iz koje dolazi.

Nakon Hvara i Omiša, odabrala je Mljet kao novu turističku destinaciju i inspiraciju, pripremivši kolekciju Božić s potpisom ljubavi, okusom soli i mirisom mora.

bozic-sa-potpisom-ljubavi3Može li biti ljepšeg poklona od mora, kada hladna zima nazebe ruke, gradovi dobilju svečano blagdansko ruho, uz miris kuhanog mira, osjetiti spokoj pučine, još jednom vidjeti naljepši zalazak sunca u daljini, udahnuti još jednom sve one mirise bilja na putu do plaže“ – prokomentarisala je Milena svoju kolekciju.

Milenini proizvodi napravljeni sa ljubavlju, oblikovani u netipične, orginalne rukotvorine od 100% ekoloških sirovina i autohtonog bilja organskog porekla. Jastuk od lavande je tu za mirisne snove cele godine, amfora da krasi dnevni boravak i čuva uspomene, sapuni koji pri svakom dodiru isijavaju, pružaju osim perfektne njege za vaše lice ili tijelo, deo ljeta i miris sutona.Voštane sveće napunjene školjkama baš onakvim, kakve ste kao dete skupljali na letovanju ili jedostavno lavanda za ormar da svako otvaranje ormara mirisom napuni dušu.

bozic-sa-potpisom-ljubavi2

bozic-sa-potpisom-ljubavi

Više o De Leni i njenoj Božićnoj kolekciji možete pronaći na njenom web shop-u.

Share