Imari Elixir: novi miris by Avon koji ostavlja dugotrajan dojam

Možete li zamisliti miris koji spaja sve moguće različitosti? Istovremeno topao i hladan, nježan i jak, sofisticiran i snažan. To je IMARI Elixir, miris potpune privlačnosti!

imari-elixir-novi-miris-by

Osjet mirisa jedan je najposebnijih, a opet prečesto ignoriranih osjeta. Ono što mirišemo djeluje na nas kao i ono što čujemo i vidimo, samo najčešće nesvjesno. I baš je zato važno, baš zato ne treba izbjegavati koristiti ljepotu mirisa. U poslu, životu… a posebno u ljubavi!

Ako se složimo da osoba koja zna kako koristiti mirise posjeduje i iznimnu vještinu zavođenja, provjerimo zajedno zna li i Imari kako zavesti?

imari-elixir-novi-miris-by2

Novi Imari Elixir dugotrajni je miris intrige i misteriozne privlačnosti, istovremeno nježan i raskošan. Na koži ostaje dugo i mijenja se s vremenom, otkrivajući nove očaravajuće mirisne note. Dominantni miris svakako je kupina i aroma zelene jabuke, a prate ih absolut ruže, jasmin i pačouli. Slatka vanilija kulminira u srcu mirisa.

Jeste li vi za Imari?
Imari je miris za senzualnu i samosvjesnu ženu koja se ne boji svoje ženstvenosti nego u njoj uživa, pa ju čak i zna iskoristiti. Ako se osjećate zadovoljno, privlačno, lijepo, senzualno, atraktivno te sve to još želite i pojačati, onda je Imari miris za vas! Imari savršeno odgovara i elegantnoj ljepotici, romantičarki u duši, samosvjesnoj poslovnoj ženi, ali i nježnoj majci koja svoju večer želi obogatiti romantikom i senzualnošću. Jer Imari privlači suprotnosti i zato OPREZ: efekt vas može iznenaditi! Jedno je sigurno: Imari Elixir ostavit će dojam.

Share