Knjiga na poklon: Moj ne tako savršeni život Sofi Kinsela

Novi roman Sofi Kinsele. Roman Moj ne tako savršeni život  delom je ljubavna priča, delom poslovna drama, ali pre svega duhovita kritika lažnih sudova koje donosimo u svetu opsednutom društvenim medijima.

Knjiga-na-poklon-Moj-ne-tako-savrseni-zivot-Sofi-Kinsela

Gde god da se osvrne, Kejti Brener vidi da neko drugi živi životom za kojim ona čezne, posebno njena šefica Demetra Farlou. Demetra je oštroumna i kreativna, stanuje sa svojom savršenom porodicom u otmenoj kući u gradu i nosi najelegantniju odeću. Nasuprot tome, Kejtin život predstavlja svakodnevnu borbu – od sumornog iznajmljenog stana do uvrnutih cimera i napete situacije u kancelariji sa kojom pokušava da se izbori. Zato nije čudno što se Kejti okreće svojim ne sasvim istinitim postovima na Instagramu, naročito s obzirom na to da želi da se otac njome ponosi. A onda, baš kada počne da se snalazi na poslu – i na pomolu se pojavi ljubavna priča – dešava se najgore. Demetra daje Kejti otkaz. Potresena ali odlučna da ostane optimistična, Kejti se povlači na porodično imanje u Samersetu gde pomaže ocu da započne ugostiteljski posao. London joj nikada nije izgledao tako daleko – sve dok se Demetra neočekivano ne pojavi kao gost na njihovom imanju. Dok se tajne otkrivaju, odnosi preispituju a ulozi za Kejtinu budućnost skaču, ona je prinuđena da prevrednuje sopstvene pretpostavke o tome šta čini istinski ispunjen život.

Drugi o knjizi
„Duhovit roman o društvenim mrežama i pričama koje pričamo sami sebi.“ People

„Mnogo je urnebesno smešnih scena u ovoj vedroj priči o društvenim mrežama i ličnom brendiranju, i grozničavoj stvarnosti koja se krije iza naših savršenih onlajn života.“ Bustle

O autorki
Sofi Kinsela je autorka brojnih bestselera, među kojima su i romani iz serije o Kupoholičarki, po kojima je snimljen i holivudski film Ispovesti jedne kupoholičarke. Živi u Londonu s mužem i porodicom.

Knjiga na poklon
Knjigu Moj ne tako savršeni život možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da ostavite komentar na sajtu ispod ove objave i podelite ovu objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google +). Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena a knjigu Moj ne tako savršen život je osvojila čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 39, Lana Maricic. Čestitamo!

Share