Knjiga na poklon: Vučja jazbina Elodi Harper

„Živopisno delo izgrađeno na temelju ženske čežnje za slobodom!“ LoveReading

Majka ju je prodala. Postala je robinja u bordelu u Pompejima. Rešena je da preživi. Zove se Amara. Dobro došli u Vučju jazbinu.

Amara je nekada bila voljena kći, sve dok očeva smrt nije i nju i majku bacila u nemaštinu. Sada je robinja u ozloglašenom bordelu u Pompejima, čijeg vlasnika prezire. Oštroumna, domišljata i snalažljiva, Amara je prinuđena da skriva svoje talente. Trenutno njena jedina vrednost počiva u žudnji koju ume da razbudi u drugima.

Međutim, Amarin duh nije ni izdaleka slomljen. Danju šeta ulicama sa ostalim ženama iz Vučje jazbine i pronalazi utehu u smehu i zajedničkim snovima. Jer ulice Pompeja vrcaju od mogućnosti. Na njima čak i najniži rob može sebi da preokrene sudbinu. Amara je naučila da u tom gradu sve ima svoju cenu. Ali koliko će nju stajati sloboda?

S radnjom postavljenom u jednu pompejsku javnu kuću – lupanar – Vučja jazbina je roman u kom se iznova pišu životi predugo zapostavljanih žena. Savršena knjiga za ljubitelje Ćutanja devojaka Pet Barker i Kirke Madlin Miler.

„Neodoljiva priča o preživljavanju, prijateljstvu i hrabrosti. Amara i njene sestre vučice živo su prikazane u okviru čudesne slike žena tog doba. Knjiga koja očarava.“ Woman & Home

O autorki

Elodi Harper je novinarka i nagrađivana autorka kratkih priča. Njena priča „Wild Swimming“ osvojila je 2016. godine prvu nagradu na konkursu za kratku priču Bazaar of Bad Dreams, gde pobednika bira Stiven King. Trenutno je reporterka i voditeljka programa ITV News Anglia, a pre toga je radila kao producent za Channel 4 News.

Knjiga na poklon

Knjigu Vučja jazbina možete osvojiti u darivanju koje će trajati narednih 10 dana. Da biste se prijavili za učešće potrebno je da ostavite komentar ispod objave. Dobitnika knjige ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Darivanje je završeno, a knjigu Vučja jazbina na poklon dobija čitalac koji je ostavio komentar pod brojem 8 – Milan. Čestitamo!

Share