CreativeMornings: Smele eksapade

CreativeMornings ovog meseca otkriva kako kreativnost pomaže izvan polja kreativnih industrija! Naravno, kreativni pristup uvek podrazumeva rizik i upravo to je tema aprilskog predavanja.

CreativeMornings-Smele-eksapade2

Četrnaesti CreativeMornings događaj u Beogradu koji se organizuje u petak, 29. aprila sa početkom u 10:00h u prostoru Mikser House u Karađorđevoj 46, ugostiće Anju Šišaricu, istraživačicu kreativnosti iz Londona.

April u Beogradu je mesec posvećen Riziku, a ovu temu su na globalnom nivou izabrali članovi CM tima iz Minhena, a ilustrovao Andreas Preis.

CreativeMornings-Smele-eksapade3

Poslednjeg petka u aprilu, iz Londona nam dolazi mlada naučnica Anja Šišarica, koja istražuje polja kreativnosti i primene savremenih tehnologija, a na CreativeMornings gostovanju održaće predavanje Smele eskapade.

Dr Anja Šišarica u svom poslu istražuje polja kreativnosti, kreativnog i eksperimentalnog učenja, teoriju kompjuterskih igara i interakcije čoveka i računara. Posle studija informatike na Univerzitetu u Novom Sadu, tokom kojih se usavršavala na univerzitetima u Rimu, Bremenu i Lincu, završila je doktorske studije na City Univerzitetu u Londonu, radom na temu “Kreativna podrška u igrama za motivisano učenje”. Danas radi kao istraživačica u Signal Media u Londonu, gde radi sa profesionalcima u finansijskim komunikacijama, pomažući im da budu kreativniji u donošenju odluka pri istraživanju novih investicionih mogućnosti. Pored toga, radi u odeljku za komunikacije pri upravnom odboru Udruženja UX profesionalaca u Velikoj Britaniji. Anjin sajt je anjasisarica.com

CreativeMornings-Smele-eksapade

Događaj je otvoren za sve. Svoj dolazak treba da potvrdite registracijom na CreativeMornings eventu.

CreativeMornings Belgrade Domaćica CreativeMornings u Beogradu je Marija Ratković. CreativeMornings polazi od povezivanja regionalnog prostora u virtuelnu, ali i real life zajednicu, te razvija različite vrste saradnje sa institucijama i pojedincima.

Na facebook stranici CreativeMornings u Beogradu je pod sloganom “Wants You To Become a Morning Person”, otvoren poziv za uključivanje novih saradnika i partnera, a najvažniji uslov za sve buduće ranoranioce je da sa CreativeMornings dele vrednosti i interesovanja, uz želju da se regionalna kreativna zajednica dugoročno razvija putem inovativnih pristupa kulturnoj produkciji i kreiranju novih sadržaja u oblasti kreativne industrije.

Share