Šta čini kidosofiju brenda Thema?

Thema je brend dečije odeće napravljene od 100% sertifikovanog organskog pamuka. Thema je inspirisana decom. Napravila ju je jedna mama. Themu i priroda voli. To je brend za decu koja vole da se igraju, ali se ne igraju našom budućnošću. Thema ima jedinstvenu filozofiju – kidosofiju.

Kidosofija je dečiji pokret i način razmišljanja brenda za iskrenu i otvorenu decu, koja i dalje veruju da svet može da bude bolje mesto.

Kidosofija je dečiji glas koji svi moraju da čuju.

Thema počiva na tri kidosofije

Book fairy
Kidosofija za decu koja se ne igraju našom Planetom, za decu koja se igraju na obali reke, koja imaju svoje ljubimce, uče da lete krilima od lišća, granai zavesa. Book Fairy su sva deca koja u pesku čuvaju blago koje će otkopati onog dana kada odrasli jasno čuju šta svaki kidosofer ima da kaže. Book fairy deca vole da pevaju i igraju i zato ovi kidosoferi nose majice sa leptir rukavima, široke pantalone i dugačke haljine u kojima se vrte u krug. Njih ne zanimaju prinčevi i princeze, ne čitaju o kraljevstvima, njih zanima hrabrost braće Rajt i odvažnost Amelije Erkhart.

No limits
Kidosoferi, deca koja se ne plaše da skoče sa visoke grane drveta, koja se penju na krovove da bi bila bliža čistijem vazduhu, suncu i zvezdama. Ona žele da dotaknu nebo, poskidaju zvezde i smeste ih u svoje džepove. Sanjaju o mesecu u ljubičastoj boji. Ne žele da užareno sunce sija u januaru, ne žele sneg u maju. No limits kidosoferi su deca koja se smeju najglasnije, koja vrište najjasnije i vole najstrasnije. No limits kidosoferi su deca koja iz sveg glasa viču da ne postoji Planeta B.

Frianimals
Oni su ptičice i mace, lavovi i medvedi, crvići i zmije. Oni trče brzo kao tigrovi, skaču visoko kao kenguri. Frianimals kidosoferi sanjaju zvezde i konje, pričaju jezikom životinja, omiljeno igralište im je livada i ne zaboravljaju da pevaju bubamarama. Nose majice sa pečurkama, kombinezone sa ježićima i suknje sa zmijicama. Njihova sreća je nebo, a ljubav trava. Frianimals su deca koja vode računa o svojim životinjama i čuvaju našu Planetu svakog dana, svakim malim korakom.

Kidosoferi neguju prirodu i veruju u dobru ljudsku prirodu. Bore se za snove o boljoj budućnosti i nadaju se će se i mame, tate, bake, dede, tetke, strine i svi odrasli pridružiti njihovoj borbi da svi ti snovi postanu naša stvarnost.

Share