Knjiga na poklon: SUPERMOZAK Dipak Čopra i Rudolf E. Tenzi

Saznaćete kako da oslobodite eksplozivnu moć uma i da do savršenstva dovedete zdravlje, sreću i duhovno blagostanje.

Knjiga-na-poklon-SUPERMOZAK

Sadržaj

Eksperti u oblasti razotkrivanja uzroka Alchajmerove bolesti Dipak Čopra, lekar i pisac bestselera i Rudolf E. Tenzi, profesor neurologije na Harvardskom univerzitetu; udružili su svoje znanje i mudrost da bi nam prezentovali svoje hrabro, novo tumačenje mogućnosti koje poseduje mozak. Pomoću pojačane samosvesti i usredsređenog svesnog odlučivanja, svako od nas može prevazići lična ograničenja.

Kombinujući najnovija naučna istraživanja i duhovno poimanje sveta, Supermozak nam razotkriva pet najvećih zabluda o tome šta nas mentalno ograničava i pokazuje nam kako da:
– usmerimo svoje moždane aktivnosti umesto da se prepustite ustaljenim navikama mozga
– stvorimo idealan životni stil za zdrav mozak
– usporimo starenje
– dosegnemo sreću i blagostanje kroz povezanost uma i tela
– prevaziđemo uobičajene prepreke poput slabog pamćenja, depresije, anksioznosti i gojaznosti.

O autorima

Dipak Čopra je internista/endokrinolog po profesiji. Napisao je više od 60 knjiga prevedenih na preko 85 jezika, među kojima su brojni bestseleri po oceni Njujork tajmsa iz oblasti fikcije i popularne nauke. Priznat je kao vodeća ličnost na polju nove duhovnosti.
Rudolf E. Tenzi je doktor nauka, profesor neurologije na Harvardskom univerzitetu i direktor Istraživačke jedinice za genetiku i starenje pri Opštoj bolnici u Masačusetsu.

Knjiga na poklon

Knjigu Supermozak možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da ostavite komentar na sajtu ispod ove objave i podelite ovu objavu putem Facebook-a. Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena, a knjigu Supermozak je osvojila čitatejka koja je ostavila komentar pod brojem 7. Milica Gojković. Čestitamo!

Share