Knjiga na poklon: Božić kod kupoholičarke Sofi Kinsela

Beki Brendon (devojačko prezime Blumvud) obožava Božić. Taj praznik je oduvek izgledao isto – mama i tata pripremaju slavlje i puštaju božićne pesme, mama se pravi da je sama spremila božićni puding, a susedi dolaze na šeri u groznim prazničnim džemperima. A sada je sve još lakše zahvaljujući povoljnoj kupovini preko internet sajtova – ako potrošite dovoljno, dobijate čak i besplatnu isporuku. Rešeno! Međutim, čini se da će ove godine biti drugačije. Ne mogavši da odole zovu točenog piva i pirea od avokada, Bekini roditelji se sele u super trendi Šordič pa su odlučili da tradiciju porodičnog okupljanja za Božić prepuste Beki. Ove godine sama mora da pripremi božićno slavlje. Šta bi tu uopšte moglo da se zakomplikuje?


Sestra Džes traži vegansku ćurku, muž Luk za poklon opet hoće losion za brijanje, dok mala Mini želi vrlo poseban božićni poklon – ali Beki je svakako u stanju da se izbori sa svim tim zahtevima, kao i sa iznenadnom pojavom bivšeg momka i njegove nametljive nove devojke, čiji su motivi vrlo nejasni…Hoće li se sve završiti ogromnom zbrkom ili će Beki uspeti da proslavi Božić u miru i veselju?

„Beki i Božić su jednostavno savršena kombinacija, a ova knjiga je zabavnija i dopadljivija od prethodnih.“ Dženi Kolgan

O autorki

Medlin Vikam, koja se potpisuje pseudonimom Sofi Kinsela, rođena je 12. decembra 1969. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti književnosti, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarkeKupoholičarka u inostranstvuKupoholičarka staje na ludi kamenKupoholičarka i sestraKupoholičarka i bebaMini kupoholičarkaKupoholičarka u HolivoduKupoholičarka spasava stvar i Božić kod kupoholičarke. Romani Umeš li da čuvaš tajnu?Bogomdana domaćica, Sećaš me se?Devojka iz dvadesetihImam tvoj brojPrva bračna noćIznenadi me! Dugujem ti predstavljaju tematski iskorak iz ljupkog Kinselinog kupoholičarskog ambijenta, iskorak koji nipošto neće razočarati one koji su njeno pisanje zavoleli čitajući pomenute knjige. Potraga za Odri je njen prvi roman za tinejdžere, a Mama Vila i ja serijal knjiga za decu. Prodato je više od 40 miliona primeraka njenih knjiga u svetu. Sofi Kinsela ima tri sina: Fredija, Huga i Oskara. Suprug joj je nastavnik i predaje latinski jezik u osnovnoj školi. Žive u Londonu.

Knjiga na poklon

Knjigu Božić kod kupoholičarke možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Da biste se prijavili za učešće potrebno je da ostavite komentar ispod objave, zapratite Plezir magazin na Instagramu i podelite ovu objavu putem Instagram storija u kome ćete označiti Plezir (snimak ekrana ili fotografija knjige). Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena, a knjigu Božić kod kupoholičarke osvojila je čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 9 – Jovana Pavlović. Čestitamo!

Share