Viva la Vita: Prekrasan mirisni novitet

S toplijim danima koji u nama bude proljeće i Avon uz lansiranje novog mirisa Viva la Vita EdP donosi dašak sreće i uživanja u trenutku. Viva la Vita novi je Avonov parfem koji vam donosi dašak talijanskog šarma. Elegantna bočica čuva divnu mirisnu notu orijentalnog, južnog drveća: toplinu sandalovine, kašmira i vanilije. Savršen je za energičnu ženu koja živi život punim plućima, obožava kavicu s prijateljicama, duge razgovore, svaki životni trenutak. Uvijek će rado pobjeći iz grada, osjetiti topli povjetarac u kosi, nasmijati se glasno.

Viva la Vita – neka ti svaki trenutak bude poseban

Viva-la-Vita-Prekrasan-miri

Živite kako bi slavili svaki trenutak, cijenite i uživajte u onome što imate. Jer istinska sreća je u svakom trenutku i krije se u malim stvarima. Zato češće zastanite i osvrnite se na ljepotu koja vas okružuje. Živite svaki trenutak kao da je posebna prigoda. Jednostavno, uživajte u životu!

Izgledate odlično, suptilna šminka savršeno ističe vašu ljepotu, pogled vam je pun radosti – Talijani bi rekli „che bella donna“ – i sad uzmite bočicu Viva la Vita parfema, stanite ispred ogledala i uputite sebi najblistaviji osmijeh. Zahvaljujući voćno-cvjetnoj mirisnoj noti mirisa dobit ćete energiju za cijeli dan pred sobom.

Viva-la-Vita-Prekrasan-mir2

Gornje mirisne note

Prvo osjetite gornje mirisne note: svjež, jak miris sočnih mandarina, oštre Pink Lady jabuke sa savršeno aromatičnim grejpfrutom. Bude vam se čula. Prepustite se maštanjima, jer ćete se za trenutak naći u sunčanom prekrasno uređenom vrtu na jugu Italije.

Pink Lady je jedinstvena sorta jabuka koja dolazi iz Australije. Često se naziva i kraljicom jabuka. 1973. godine, John E. L. Crips je ukrstio sortu Lady Williams sa sortom Zlatni delišes. Dobijena sorta jabuke ima iznenađujuću suptilnost i slast s malom primjesom kiselosti. Miris i ukus ove jabuke su izuzetno okrepljujući i osvježavajući, a njena boja je veličanstvena i suptilna. U kombinaciji s grejpfrutom i mandarinom, ove gornje note ispunit ćete optimizmom i energijom za cijeli dan!

Srednje mirisne note

Srednje mirisne note prisjetit će vas na početnu maštariju i omogućiti dugotrajnije uživanje u ljepotama mirisnog vrta po kojem šetate. Fantastična, bogata aroma mimoze, roza magnolije i ružinih latica natjerat će vas da nesvjesno posegnete za rosom s listova…

Mimoza cvjeta početkom proljeća: njeni snažni cvjetovi najavljuju kraj zime, dok njen slatkasti miris budi najtoplije emocije. Mimoze se obično beru u blizini grada Grasa u Francuskoj. Već dugo se koristi u proizvodnji parfema. Miris mimoze ublažava aromatični sastav i pomaže da miris duže traje. U kombinaciji s voćnim i cvjetnim notama, slast mimoze oslobađa emocije i čini vas spontanom, nasmijanom, željnom života.

Bazne mirisne note

Izložite lice jutarnjim zrakama ranog proljetnog sunca, osjetite toplinu i divan miris orijentalnog, južnog drveća. Baš ove osnovne mirisne note – toplina sandalovine, kašmira i vanilije – čine sastav Viva la Vita mirisa neodoljivo privlačnim. Teško je biti u boljem raspoloženju: sada otvorite oči, popijte gutljaj odlične kave i požurite na današnji sastanak!

Share