NIVEA MEN SENSITIVE PRO LINIJA ZA NEGU KOŽE

NIVEA MEN Sensitive Pro linija sa uljem semena konoplje kao glavnim sastojkom na prirodan i efikasan način umiruje kožu. Četiri proizvoda iz ove linije – balsam za negu posle brijanja, pena za brijanje i hidratantna krema ublažavaju simptome kao što su suvoća, iritacije i bore.

Formulacija NIVEA MEN SENSITIVE PRO balsama za negu posle brijanja razvijena je kako bi umirila kožu posle brijanja. Brijanje predstavlja stres za kožu i može da uzrokuje pojavu crvenila i osećaj zatezanja. Hranjiva formulacija balsama sa 100% prirodnim uljem semena konoplje i vitaminom E hidrira i umiruje kožu, dok istovremeno sprečava pojavu crvenila i drugih simptoma iritacije.

Lagana formulacija NIVEA MEN SENSITIVE PRO hidratantne kreme pruža hidrataciju i do 24 sata. Koža je brzo upija i nije masna. Pored toga što hidrira suvu kožu i ublažava iritacije, ova hidratantna krema je pogodna i za negu brade.

Formulacija NIVEA MEN SENSITIVE PRO pene za brijanje je pogodna za vegane i deluje tako što trenutno štiti kožu od iritacija i omekšava bradu za glatko brijanje. Ublažava osećaj suve kože i umora, kao i druge simptome iritacije i stresa koje uzrokuje brijanje. Boca sadrži 25% recikliranog aluminijuma.

Proizvođač navodi da su formulacije ovih proizvoda pogodne za vegane i ne sadrže mikroplastiku, dok su kutije napravljene od 90% recikliranog materijala.

Share