Upoznajte NIVEA Cellular profesionalne serume

Stalno slušamo savete vezane za negu kože lica s ciljem da tragove starenja odgodimo koliko je god to moguće. Svesni smo da na izgled kože utiču mnogi faktori, od ishrane, fizičkih aktivnosti do načina života. No, dok neke stvari možemo teže kontrolisati, odabir efikasne i pravilne nege za naše lice, potpuno je u našim rukama.

Za čvrstu i elastičnu kožu koja će već nakon prvog nanošenja biti sveža, zategnuta i trenutno svilenkasta, pobrinuće se NIVEA Cellular profesionalni serumi. Ova dva moćna saveznika delotvorne nege visoke koncentracije aktivnih sastojaka savršena su dopuna rutini nege kože. Samo nekoliko kapi dnevno zadovoljiće najvažnije potrebe vašeg lica i pružiti mu dodatnu potporu za mladolik i blistav izgled.

Poverite svoje lice serumu koji kombinuje čist hijaluron sa odabranim hranjivim sastojcima 98% prirodnog porekla i uživajte u učvršćenoj i zaglađenoj koži – već nakon 7 dana! Uvrstite NIVEA Cellular Hyaluron profesionalni serum kao deo svoje svakodnevne nege i osigurajte koži intenzivnu hidrataciju.

  • Sadrži čist hijaluron i omogućuje veću elastičnost kože.
  • Trenutno čvršća i zategnuta koža zahvaljujući laganoj teksturi koja se brzo upija.
  • Neguje kožu i pruža intenzivnu hidrataciju tokom celog dana.
  • Vidljivo zaglađuje bore i deluje protiv tankih linija.

Za glatki i ujednačeni ten pobrinuće se NIVEA Cellular Phyto Retinol profesionalni serum koji kombinuje blagi, biljni sastojak Bidens pilosu s odabranim hranjivim sastojcima 99% prirodnog porekla. Slično kao i retinol, Bidens pilosa popunjava bore iznutra prema spolja, tako da vaša koža ponovo deluje čvrsto i glatko.

NIVEA Cellular Phyto Retinol profesionalni serum odličan je dodatak vašoj svakodnevnoj beauty rutini. Nakon samo 7 dana ostavlja kožu lica bez velikih pora i neravnina, a vaš ten ujednačeniji.

  • Zaglađuje tanke linije i bore.
  • Trenutno čini kožu svilenkasto mekom već nakon prvog nanošenja.
  • Lagana tekstura koja se brzo upija.
  • Pruža intenzivnu hidrataciju tokom celoga dana.

Nanošenje NIVEA Cellular profesionalnih seruma vrlo je jednostavno. Nakon što ste temeljno očistili kožu, nanesite nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte ujutro, uveče ili čak pre uobičajenog rituala nege lica kao podlogu za dodatnu negu kože.

Share