Romantičan beg iz svakodnevice

Vikend putovanje je ponekad sve što vam je potrebno kako biste se odmorili od posla, gužve, stresa, dosadne svakodnevice i posvetili vreme sebi i partneru. Možete ga relativno lako i brzo organizovati, a ukoliko birate destinacije koje su vam relativno blizu (u Evropi) neće biti ni preveliki udar na vaš budžet. Osim što ćete provesti kvalitetno vreme udvoje, iskoristite vaš put da obiđete grad u kome ste se obreli, upoznate skrivene dragulje koji postoje u svakom od njih i odjavite se sa svih društvenih mreža, mejlova i budite prisutni i fokusirani na trenutke koje ćete zajedno podeliti. Uhvatite partnera za ruku i povedite ga na romantično putovanje udvoje!

Amsterdam
Grad koji zahvaljujući svojoj arhitektuti izgleda poput gradova iz bajki sa pregršt cveća, kanala, mostića idealno je mesto za zaljubljene. Vožnja brodićem je neizostavna ukoliko se budete obreli u ovom divnom gradu. Holandska prestonica je i grad umetnosti i kulture te će sva vaša čula uživati. Sedite na bicikl i pedalajte zajedno uzduž i popreko i uživajte u pogledu koji vam se pruža.

Romantican-beg-iz-svakodnevice

Romantican-beg-iz-svakodnevice2

Firenca
Firenca je jedan od najromantičnijih gradova Italije. Sa Toskanskim suncem, topljenim sladoledom i voljenom osobom pored sebe, ne možete pogrešiti. Jedina drama koju možete imati u Firenci jeste ona da će vam biti teško da se posle vikenda provedenog ovde vratite u realnost. Osim predivne arhitekture, umetnosti i pregršt zanimljivih stvari koje možete raditi i videti zajedno hrana će vas oboriti s nogu! Ah ta hrana!

Romantican-beg-iz-svakodnevice4

Romantican-beg-iz-svakodnevice3

Santorini
Prelepo Grčko ostrvo sa karakterističnim plavo belim kućicama mami uzdahe tokom čitave godine. Dragulj romantike na Grčkoj obali. Predivne boje, spektakularni zalasci sunca, mir i uživanje (a i pristupačnije cene) van sezone dovele su Santorini na ovu listu predloga za vikend destinaciju.

Romantican-beg-iz-svakodnevice5

Romantican-beg-iz-svakodnevice6

Višegrad
Izleti su uvek dobra alternativa i lepo iznenađenje za voljenu osobu ukoliko nemate čitav vikend na raspolaganju ili raspolažete manjim budžetom. Jedan od bližih gradova i pristupačnijih cenom, a istovremeno grad koji će vas oduševiti je Višegrad. Šetnja ćuprijom dok gledate čarobnu boju Drine, citati našeg velikana Ive Andrića po čitavom gradu, autentična mesta za hranu i piće uz romantične šetnje sa voljenom osobom učiniće da se osetite poletno i vratite kući sa obnovljenom energijom.

Romantican-beg-iz-svakodnevice7

Share