Negujuće Nivea pene

Jedinstvene pene sa teksturom koju koža brzo upija i 48 sati intenzivne hidratacije – bez lepljivog osećaja!

Inovativni proizvod sa izuzetno kremastom, ali laganom teksturom: nova NIVEA pena za negu tela dostupna je u tri varijante i odgovara svim tipovima kože. Formulacija sa NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju dugotrajno hidrira kožu u dubljim slojevima, jednostavno se nanosi i koža je trenutno upija.

NIVEA predstavlja tri jedinstvene pene za negu tela.

NIVEA Nourishing pena za negu tela za suvu i veoma suvu kožu sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju. Obogaćena jedinstvenim NIVEA mirisom, ova pena je savršen izbor ukoliko uživate u prefinjenim notama koje odišu negom i toplinom. Za one koji više vole nove mirise i pakovanje zanimljivog, šarenog dizajna, stručnjak za negu kože nudi dva proizvoda inspirisana mirisima godine: NIVEA pena za negu tela sa mirisom divlje maline i belim čajem i NIVEA pena za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, koje su pogodne za suvu kožu. Pena za negu tela sa divljom malinom i belim čajem odiše cvetnim i voćnim mirisom. Gornje note svežeg limuna i bergamota, kao i voćne note crvene ribizle i rabarbare otvaraju miris u čijem srcu su tople note maline, đurđevka, ruže i jorgovana, zaokružene puderastim notama poput belog mošusa. Za penu za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, NIVEA je za gornje note odabrala krastavac, crnu ribizlu i vodenu biljku. Srce mirisa čine aromatični čaj, đurđevak i ruža, a zatvaraju ga tople note sandalovine i mošusa. Cvetne i vodene note obogaćene su punim i osvežavajućim mirisima krastavca i mača čaja. Ova kremasta pena će zadovoljiti vaša čula, a vama pružiti nalet svežine!

Pena izuzetno kremaste strukture sadrži pažljivo odabrane sastojke i ne sadrži tenzide (agense u proizvodima za tuširanje koji stvaraju penu). Formulacija sa emulzijama zasnovana je na inovativnoj tehnologiji za aerosolne proizvode. Proizvodi su veoma praktični za upotrebu i lagane teksture. Pena je vazdušasta i meka i topi se na koži. Prijatna je i lagana na dodir, a hranjiva za kožu.

Share