Moderna Labello revolucija za negu usana!

Stigao je revolucionarni Labello proizvod za negu usana! Visokokvalitetni proizvod Labellino spaja novi oblik sa poznatom Labello negom usana, baš onako kako ste vi navikli! Veseli proizvod u dva moderna oblika budi letnje emocije i doprinosi osetno nežnijim i mekšim usnama sa blagim sjajem.

Nega usana je sada još zabavnija!

Zahvaljujući novom načinu korišćenja proizvoda, vaše usne će samo jednim potezom dobiti intenzivnu negu. Raskošni šea buter razmaziće vaše suve usne dugotrajnom svežinom. Ovaj proizvod koji savršeno prijanja u ruku može se dobiti u dva sveža voćna ukusa koje će vam sigurno priuštiti užitak prilikom nege usana: Labellino Raspberry & Red Apple Labellino Fresh Mint.

Izbor svežeg voća za vaše usne

Bezobrazno i slatko: Nova mirisna nota Raspberry& Red Apple razmaziće usne potpuno novim i neodoljivim mirisom sočnih malina i crvenih jabuka. Ili želite malo da se rashladite? Fresh Mint će u svakom trenutku osvežiti vaše usne i probuditi čula.

Ne dajte šansu suvim usnama: Premijum proizvodom Labellino vaše usne će uvek biti negovane, nežne i meke, kako ste to i navikli od Labello proizvoda. Ovaj brend ima preko sto godina iskustva i ubraja se u eksperte za negu usana.

Labellino loptice za negu usana mogu se kupiti u dve varijante ukusa svežeg voća, Raspberry & Red Apple ili Fresh Mint.

Share