Ljeto se bliži: Kako do zdrave, osunčane kože?

Vjerujemo kako o zaštiti kože tijekom izlaganja suncu više i ne moramo govoriti koliko je važna, no trebamo veću pažnju posvetiti i njezinoj kvalitetnoj pripremi za sunce. Doznajte kako kožu možemo bolje pripremiti za sunčeve zrake.

Zašto naša koža voli sunce?

Koliko god bili svjesni negativnog utjecaja sunčevih zraka na našu kožu, nezaobilazan je i onaj pozitivan učinak. Dolaskom toplijih dana, svi smo pozitivniji, što možemo zahvaliti povećanoj razini serotonina, zaslužnog za dobro raspoloženje, a sunce je ključno i za sintezu vitamina D koja je važna za zdravlje naših kostiju.

Mlijeko za tijelo s provitaminom A (beta karoten) 

ULOLA je osmislila mlijeko za tijelo s provitaminom A (beta karoten) koje priprema našu kožu za izlaganje suncu, održava boju, produžuje preplanulost te podupire sposobnost obnavljanja kože nakon prekomjernog sunčanja. Osim toga, smiruje nadraženost i uspostavlja ravnotežu vlažnosti.

Ono što nas ovom proizvodu privlači već na prvi pogled je novi, cvjetni dizajn. ULOLA nam svojim novim proizvodima i veselim, rascvjetanim pakiranjima kao da poručuje koliko je važno uživati u prekrasnim, životnim sitnicama poput mirisa i ljepote te snage cvijeća

Beta karoten – prirodni biljni pigment

Karakterističnu, narančastu boju ULOLA mlijeku daje upravo njegov glavni sastojak – ulje mrkve (beta karoten). Boja je prirodna i dodatno pojačava ljepotu preplanule kože, a mlijeko se brzo upija. Beta karoten je prirodni biljni pigment koji voću i povrću daje žive boje i vrlo je rasprostranjen u prirodi. Mrkva je svima svakako najpoznatije povrće bogato beta karotenom koji štiti kožu od UV zračenja, ubrzava tamnjenje tijekom sunčanja te ujedno sprječava prerano starenje kože jer djeluje kao antioksidans. ULOLA mlijeko za tijelo, pored ulja mrkvice, sadrži i ulje sjemenki pamuka, ulje ricinusa, ulje badema, vitamin E. Dakle, vrlo vrijedne prirodne sastojke koje nam hrane kožu i štite je. Iako je ULOLA novo mlijeko za tijelo pogodno za sva razdoblja u godini, vjerujemo kako ćete ga posebno odabrati u ULOLA web shopu ili na policama dm-a upravo za vrijeme sunčanih dana u godini.

Savjet više: napravite piling kože

Znate li kako je koži za obnovu i za stvaranje novih stanica potrebno 20 do 25 dana? Stanice koje završe svoj životni ciklus, ostaju na koži stvarajući naslage koje onemogućuju novim stanicama izbijanje na površinu. Koža ostaje bez sjaja i gubi na elastičnosti. Pilingom se odstranjuju mrtve stanice kože te ona ostaje sjajna, glatka i omogućuje lakše upijanje aktivnih tvari iz sredstava za njegu i bolje tamnjenje kože te duže zadržavanje preplanulosti. Stoga vam savjetujemo da si napravite i kvalitetan piling tijela ULOLA pilinzima na bazi morske soli ili gel pilingom za tijelo.

Share