Trendovi ove sezone za školske i poslovne dane

Doba je godine kada svoje lenje dane sunčanja, plaža i ronjenja menjamo ustajanjem u ranim jutarnjim časovima, poslom ili školskim obavezama. Ali misao na sve to ne mora biti toliko neprijatna. Ako razmislite, s novom jesenjom sezonom na ekrane se vraćaju neke od naših omiljenih TV emisija, ušuškani i mirni dani koji inspirišu i najbitnije novi jesenji modni trendovi. I ako je sama pomisao na mogućnost trošenja velike sume novca na odeću veoma primamljiva, sama pomisao da je ta odeća za posao ili školu može biti obeshrabrujuća. Ali uz neke superzanimljive ideje i cake, i vi ćete ovu ideju sve više voleti.

Trendovi-ove-sezone-za-skolske-i-poslovne-dane-2

 Throwback radni dani

Jedna od glavnih stavki ove jeseni, jeste vraćanje na stil 70ih i 90ih, eru teksasa. Zbog toga su za vaše poslovne dane idealne duboke farmerke sa nogavicama koje se šire pri dnu ili takozvane zvoncare. U kombinaciji s dobrom ešarpom oko vrata, ovo je savršen spoj.

Trendovi ove sezone za školske i poslovne dane

Nakon toplih meseci prolećnih i letnjih, spremni smo za jesen sa tamnijim nijansama. Ali to ne znači da smo završili sa živopisnim bojama u potpunosti. Pastelne i neon će biti na snazi i ove jeseni. Nemojte se plašiti da investirate u šarene džempere i kapute u ovim nijansama oživite mračan izgled ove sezone. Uz savršen par ravnih, muškastih modela cipela, uz bilo koju kombinaciju izgledaćete smelo i posebno, i sasvim sigurno biti u trendu ove sezone. Ako igrate na sigurno, odeća i detalji u nijansama ljubičaste boje su nepogrešiv izbor za ovu jesen.

Trendovi ove sezone za skolske i poslovne dane 3

Back to school trendovi

Ako ste jedna od zauzetih devojaka, sa pregršt školskih planova, ove jeseni odlučite se za veliku torbu umesto ranca. One su podjednako dobre za držanje vaših knjiga s tim što su elegantnije i modernije. Po pristupačnim cenama dobijate trendi način za nošenje vaših knjiga, ključeva, grickalica i ostalih osnovnih stvari za prosečan školski dan.

Trendovi ove sezone za skolske i poslovne dane4

Farmerke do zglobova u kombinaciji s dobrim šeširom učiniće da se osećate kao na modnoj pisti dok šetate školskim hodnikom. Svaka devojka treba odgovarajući par skinny farmerki u svom back to school ormanu. Raznobojni ombre i grafički printovi će biti veoma traženi ove sezone. Tamno crvena i karirano će se naći na mnogim košuljama i haljinama ove jeseni. Letnje papučice zamenite dobrim, udobnim patikama. One su idealan spoj sportskog i elegantnog, a idu uz svaku kombinaciju, bilo uz zavodljivu haljinicu ili uz dobre farmerke za školu.

Trendovi ove sezone za skolske i poslovne dane5

Uz pomenute nijanse i krojeve učinite ovu jesen za 10+!

Share