Serbia Fashion Week najavljuje prvi filmski festival

Serbia Fashion Week najavljuje prvi filmski festival Serbia Fashion Film Festival 2017  i poziva vas na projekcije filmova sa Istanbulskog Fashion Film Festivala 7. aprila u 18 časova.

Serbia-Fashion-Week-najavljuje-prvi-filmski-festival-2

Serbia Fashion Film Festival 2017 (SFFF2017) je prvi internacionalni fashion film festival na Balkanu koji će prikazivati selekcije radova iz čitavog sveta, prezentovati druge internacionalne festivale ovog tipa, ugostiti mnoge stručnjake iz ove oblasti umetnosti.

Novi Sad, kao centar kulture, umetnosti, mode, filma i dizajna u poslednjih nekoliko godina, biće organizator i modnog filmskog festivala u 2017. godini. Festival će značajno uticati na imidž našeg grada i zemlje, na promociju kulture, te na činjenicu da u gradu postoji ovakav festival koji je trenutno rastući globalni trend. Ovaj festival bi Grad Novi Sad postavio kao kulturno središte Evrope i doprineo u dobijanju titule Evropske prestonice kulture 2021. godine.

Fokusirajući se na talente i učenje. SFFF će spojiti ljude iz oblasti filma, producente, kreativne agencije, brendove, dizajnere. Eksperti iz oblasti filmske produkcije i modne industrije predstaviće se i nagraditi najbolji film. SFFF predstavljaće nove ideje koje pomeraju granice, bez obzira da li ste umetnik u nastajanju ili već nagrađivani producent. Podstičući da učimo jedni od drugih, SFFF biće internacionalni festival na kojem će se razmenjivati projekcije, iskustva, znanja u oblasti mode, lepote i lifestyle-a.

Serbia-Fashion-Week-najavljuje-prvi-filmski-festival

Serbia Fashion Film Festival – SFFF je uspostavio partnerstva sa internacionalnim fashion film festivalima, te će ove godine biti prikazivani filmove sa drugih internacionalnih festivala: Istanbul Fashion Film Festival, Berlin Fashion Film Festival i Madrid Fashion Film Festival.

SFFF 2017 je otvoreno takmičenje za profesionalce, nove talente i studente iz sektora audio-vizuelnih umetnosti, mode i advertajzinga kojima će prestižni, nezavisni i mulidisciplinaran žiri dodeliti nagrade iz dve kategorije: PROFESSIONAL AWARDS i NEW TALENT AWARDS.

Share