Prozračni i neodoljivi noviteti YSL Beauté

Pokušavajući proniknuti u želje modernih ljubitelja makeupa, YSL Beauté u 2017. predstavlja revolucionarnu hibridnu formulaciju u vidu balzama za usne VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, te LE CUSHION, prvu YSL-ovu podlogu u jastučiću.

Prozracni-i-neodoljivi-noviteti-YSL-Beaute4

Novi proizvod VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je savršeni spoj njegujuće snage balzama i blistavih boja. Zahvaljujući jedinstvenoj dvostrukoj jezgri, pruža dvostruke dobrobiti uz očaravajući finiš. Vanjski sloj trenutačno obavija usne blistavim sjajem, prožimajući ih živopisnim, a opet providnim bojama. U vrhu ruža, koji je u obliku usana, krije se jezgra drugačije teksture. Zahvaljujući novoj tehnologiji tzv. povratnog ubrizgavanja, dvije formule s dvije različite teksture stvaraju formulu s dvostrukim učinkom za revolucionarni finiš u prepoznatljivom stilu YSL Beautéa.

Prozracni-i-neodoljivi-noviteti-YSL-Beaute3

Prozracni-i-neodoljivi-noviteti-YSL-Beaute

Dvadeset i pet godina nakon rođenja, legendarna zlatna olovka TOUCHE ÉCLAT vraća se u novom sjaju – i to prvi put u obliku inovativnog jastučića u kompaktnoj kutijici. Uz precizan sustav doziranja, obasjava lice nadaleko prepoznatljivom, blistavom svjetlošću. Napredni sustav doziranja zahtijeva vrhunski aplikator – spužvicu LE CUSHION izrađenu od inovativne mreže vlakana. Različiti materijali na dvjema stranama omogućuju vam da kreirate jedinstveni finiš, kao stvoren za vašu kožu… odaberite željeni intenzitet kao što dozirate količinu svjetlosti kojom zrači žarulja.

Prozracni-i-neodoljivi-noviteti-YSL-Beaute2

LE CUSHION krije novu, podatnu i lako razmazivu interpretaciju legendarne formule TOUCHE ÉCLAT ispunjene svjetlošću. Obogaćena je jedinstvenim zlatnim česticama koje reflektiraju svjetlost poput gradskih vizura pred sumrak, i ulja prožetih tekućom svjetlošću koja njeguju i hidratiziraju ten. Vaša će koža nakon nanošenja zasjati u sasvim novom, blistavom ruhu. Na raspolaganju je šest blistavih nijansi za svaki ten, baš kao u prvoj kolekciji TOUCHE ÉCLAT.

Share