Avon EVE Discovery: jedinstveni mirisi za posebne trenutke

Život je skup priča u kojem svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje moramo odigrati. Nakon uspješnog lansiranja prvog dual mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery mirisne kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene. Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koju su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da otkriju svoje emocije, naglase svoje posebne trenutke i da se izraze mirisom u svakoj prigodi.

Holivudska glumica Eva Mendes prekrasna je u ulozi EVE glasnogovornice:

„Nije li divno imati zbirku pojedinačnih mirisa koji svaki trenutak mogu učiniti vječnim i pojačati naše osjećaje u svakoj prilici? Kolekcija tri pojedinačna mirisa omogućava mi da se izrazim baš onako kako želim, bilo da je to elegancija (Elegance), sigurnost (Confidence) ili osjećaj privlačnosti i zanosa (Alluring).”

EVE Confidence

Sigurna. Optimistična. Zadovoljna.

Osvježavajući miris oblikovan kaleidoskopom svježine i optimizma cvjetnih nota s kombinacijom slatke drvenaste sigurnosti.

Glavne note: kruška, crni ribizl, Chantilly
Srednje note: frangipani i indijski jasmin Sambac
Baza: vanilija, hrastovina, Firmenich mošus

Zajednička nit svih Eve Discovery parfema je ekskluzivna struktura koja ih povezuje zajedno, kao zbirku, i uobličuje siluetu žene u miris. Ta je poveznica ‘Feminine Code’, s ukusnim crvenim plodovima koji predstavljaju njezinu energiju, s delikatnim cvjetovima za njezinu individualnost i uz svijetle šume za njezinu snagu.

EVE Discovery kolekciju mirisa su kreirali neki od svjetski najpoznatijih imena u industriji: Honorine Blanc (Confidence), Harry Frémont (Elegance) – jedini kreator mirisa koji je dvije godine za redom osvojio Internacionalnu nagradu French Society of Perfumers te Richard Harpin i Gabriela Chelariu (Alluring).

EVE Alluring

Osjetljiva. Privlačna. Zanosna.

Osjetljivi neroli cvjeta na primamljivom prasku sočne ružičaste šljive i leži na plaštu drvenaste kože i zanosnom mošusu.

Glavne note: đurđica, ružičasta šljiva, frezija
Srednje note: list ljubičice, cvjetno ulje gorke naranče Neroli, pupoljak irisa
Baza: svjetlucava esencija jantara, sandalovina, Firmenich mošus

Share