Obojite hladne dane inovativnom maskarom YSL Vinyl Couture

Maskara Vinyl Couture je nedugo nakon lansiranja stekla kultni status, a nova, poboljšana formula sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi.

Vinyl Couture zaista je maskara bez premca. Njezina tekuća i providna baza omogućuje upijanje gustog sloja pigmenata boje, zbog čega formulu odlikuju upečatljive nijanse visokog sjaja. U kombinaciji s mikro česticama voska, tehnologija tekućeg kristala daje joj elegantan i blistav finiš. Privlačna i elegantna bočica maskare Vinyl Couture u obliku kvadra, sa zlatnim čepom s utisnutim crnim logom. Ekskluzivna, patentom zaštićena četkica produljuje i izvija trepavice, dajući im raskošan volumen. Zahvaljujući zaobljenom vršku, čak i najkraće trepavice obavija jednolikim premazom boje. Besprijekoran finiš bez iznimke.

Svestrana, zaigrana i dramatična, maskara Vinyl Couture dolazi u sedam odvažnih nijansi, od kojih svaka ima svoju priču. Kombinirajte je sa sjenilom za oči – ružičaste i plave nijanse vraćaju nas u 1980-e; poigrajte se nijansama na gornjem i donjem kapku u kombinaciji plave i ružičaste ili zelene i boje vina… ili kreirajte sofisticirani smokey eye s vinilnim finišem, uz dašak klasične rokerske crne ili blistavo sjajan gornji sloj u stilu glam roka.

U kombinaciji s tušem za oči dobit ćete precizno definiran, grafički upečatljiv look, koji možete učiniti još dramatičnijim odlučite li se za neuobičajenu kombinaciju boja. Naglasite crnu maskaru Vinyl Couture odvažnom plavom nijansom tuša za oči ili se odlučite za delikatniji finiš, kombinirajući nijansu fuksije s crnim tušem.

Isprobajte je u kombinaciji s olovkom za oči – precizno, ali suptilno iscrtane oči u delikatnim ili nešto uočljivijim nijansama, poput boje vina i intenzivno zelene, sjajno će uokviriti trepavice ukrašene istim ili komplementarnim bojama. Za statement look, nanesite maskaru plave, ružičaste ili boje vina i na obrve! Kreirajte rokerski imidž intenzivno crnom nijansom ili nanesite gornji sloj u zlatnoj nijansi za savršen, suptilni sjaj. Poigrajte se bojama i odvažite se na upečatljiv izgled očiju prožet blistavošću.

Share