I L L A M A S Q U A- ŠMINKA SA STAVOM!

Poznati britanski brend šminke ILLAMASQUA od sada je dostupan i u Beogradu i Novom Sadu. Na radost ljudi iz makeup branše i ljubitelja kvalitetne šminke, organizovana je prezentacija brenda, u beogradskom klubu DIM. Predstavnici medija i veliki broj profesionalnih šminkera imali su priliku da vide proizvode koje nudi ova renomirana britanska kuća. Potom je masterclass održao naš poznati šminker, Dragan Vurdelja, koji je prisutne bliže upoznao sa proizvodima i mogućnostima koje nudi ovaj kvalitetan makeup brend. Počeci brenda se vezuju za punk pokret, a uprkos vremenu, promenama trendova, ovaj brend je zadržao svoj karakter i kvalitet, koji ga svrstava među najbolje makeup brendove na svetu.

Kultni britanski brend postoji od 2008. godine, i reč je o profesionalnoj liniji šminke oko koje je okupljen tim profesionalaca koji su prepoznali važnost subkultura i kreativnosti koja ne poznaje pravila.

Illamasqua je zamisao marketinškog gurua Džulijana Kinastona (Julian Kynaston) koji je bez ikakvog prethodnog iskustva u svetu šminke pokrenuo brend kako bi proslavio ličnost, originalnost i omogućio potrošačima jedinstveno iskustvo u industriji šminke. Pored njega značajnu ulogu u kreiranju imidža Illamasqua imao je i Džozef Kore (Joseph Corré), sin kreatorke Vivijen Vestvud i Malkolma Meklarena, osnivača benda Sex Pistols, kao neko ko je odrastao u srcu londonske punk scene. Corré je široj publici poznat i po svom brendu donjeg veša Agent Provocateur.

U poslednjih 13 godina Illamasqua je postala ponosni zagovornik stava da je lepota inkluzivna, a ne isključiva. Lepota nije mlada, stara, bela, crna, ženska ili muška, već bilo šta, sve i svako.

Illamasqua nije samo šminka, već je i šminka sa stavom.

Illamasqua predstavlja glas nove generacije u kojoj je lepota bez pravila i bez starenja. Ilamasqua je poznata po najboljim proizvodima za pigmentaciju, koji su proizvedeni od kriolan pigmenta, koji nema premca. Ovo je brend koji ima potpuno nekonvencialan pristup i koji svemu daje upečatljiv ”illamasqua tvist”, profesionalna šminka za svakodnevnu upotrebu.

Illamasqua dolazi sa 144  različita proizvoda na naše tržište, a od ponedeljka je dostupna samo u eksluzivnim LILY drogerijama u Beogradu (Ušće Shopping centar, Delta City, Knez Mihajlova, Braničevska 12) i u Novom Sadu (Promenada i Jevrejska).

Mihaela Dodić, kao kreativna direktorka i glavna šminkerka Illamasqua, narednih mesec dana će biti na prodajnim mestima Lilly drogerija u Beogradu za savete i konsultacije. Mihaela je iskusna šminkerka, koja dugo već, od samog početka radi sa Illamasqua brendom i zna sve o njemu, a čiji saveti za šminku su neprocenjivi.

Celokupan asortiman Illamasqua brenda kod nas dostupan je i online, preko Lilly web shopa: ILLAMASQUA_SERBIA 

Fotografije: Džumanski

Share