Zoë Kravitz dobila laskavu titulu ambasadorice YSL Beauté make-upa

Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Variety u više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji „Velike male laži” televizijskog programa HBO oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta. Ona je zvijezda čije vrijeme tek dolazi. Čim se pojavi na ekranu, svi su pogledi upereni u nju.

Najpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost. Zbog neopterećenog stila prožetog daškom suvremenog glamura stekla je mnogobrojne obožavateljice, koje vjerno prate njezine objave na Instagramu.

Ona je autentična umjetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samopouzdano izražava svoje pravo ja.

Njeno ime je Zoë Kravitz.

Zoe-Kravitz-dobila-laskavu-titulu-ambasadorice-YSL-Beaute-make-upa

YSL Beauté iznimno je ponosan što ovoj mladoj glumici i glazbenici može poželjeti dobrodošlicu u obitelj YSL-ovih globalnih ambasadorica za makeup. Kao YSL-ova muza, Zoë je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s cool makeupom i savjete o stilu za aktivne mlade žene. Sudjeluje i u projektu YSL Beautéa Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentirane glazbenike i glazbenice iz svih dijelova svijeta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju osobnost uz čarobnu moć makeupa.

Zoe-Kravitz-dobila-laskavu-titulu-ambasadorice-YSL-Beaute-make-upa2

Promotivne aktivnosti vezane uz Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, započinju početkom 2018. Ona je osoba koja savršeno utjelovljuje inovativno i buntovno nasljeđe predvodnika stila, kuće YSL.

„YSL Beauté jedan je od mojih najomiljenijih brandova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i ‘sirovijih’ elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom”, izjavila je Zoë Kravitz.

Share