Lancôme lansirao kolekciju Summer Swing prepunu upečatljivih nijansi

Nova ljetna kolekcija Summer Swing elektrizira oči kako bi naglasila suptilno oblikovane konture nude tena

U skladu s trendom metalik nijansi i tehnikama delikatnog drapiranja i konturiranja, Lancôme predstavlja posebna izdanja dvaju zvjezdanih proizvoda: tekuće sjenilo za oči Le Métallique te bronzer i rumenilo Belle de Teint Bronzer & Blush, u prekrasnoj kutijici nadahnutu Mediteranom, koja krije dragocjeni prah.

Lancôme-lansirao-kolekciju-Summer-Swing-prepunu-upecatljivih-nijansi

Naglasak je na vrućim i upečatljivim bojama, u skladu s godišnjim dobom. Zlatni i brončani prah nanosi se na kožu u nude nijansama, dok se oči pomno naglašavaju: providni shimmer u nijansama ružičaste i moche ocrtava konture lica, a njihove upečatljivije metalik verzije očima daju krajnje intenzivan izgled. Na tragu nadahnuća s modnih pista, kapci su obojani u električno plavu nijansu. Prepoznatljivi Lancômeov look!

Belle de Teint Bronzer & Blush, za delikatno drapiranje i konturiranje

Ljeto je stiglo, dakle, blistavi sjaj tena je imperativ! Belle de Teint Bronzer & Blush dolaze u dvije varijante, kao Patio Méditerranéen za svjetliju te kao Patio d’une nuit d’été za tamniju put: po dva rumenila i bronzera u prahu za oblikovanje kontura lica i vrata u samo nekoliko poteza. Želite uhvatiti zrake svjetlosti? Odaberite efekt delikatnog drapiranja! Svjetliju nijansu rumenila nanesite na jagodice na uobičajeni način, a tamniju nanesite ispod jagodica. Donji dio linije vrata i dekoltea okupajte zrakama blistave svjetlosti. Za delikatno konturiranje, svjetliju nijansu bronzera nanesite na konture lica. Tamniju nanesite na udubljenja za preciznije definiranje. Rezultat? Svjež i blistav izgled, savršen za vruće ljetne dane.

Lancôme-lansirao-kolekciju-Summer-Swing-prepunu-upecatljivih-nijans2

Le Métallique, nezaobilazan proizvod za kreiranje vrućeg ljetnog trenda – efekta ogledala

Ovog su ljeta kapci obojani metalik nijansama koje pogled čine upravo magnetičnim, a ten obasjavaju svjetlošću. Sjenila Les Métalliques s efektom ogledala dolaze u pet sjajnih nijansi, koje pogled čine prodornijim i intenzivnijim. Paleta sadrži tirkiznu (01 Brise Azur), raskošnu zlatnu (03 Or Farniente) i iskričavo brončanu (04 Bronze Rivage), za intenzivan i uistinu poželjan look.

Lancôme-lansirao-kolekciju-Summer-Swing-prepunu-upecatljivih-nijansi3

Želeći kreirati još upečatljiviji eye art, Lancômeova kreativna direktorica za makeup Lisa Eldridge dizajnirala je tri nove nijanse za posebno izdanje olovke Stylo Waterproof. Nijanse zlatne i brončane naglasit će ljepotu osunčanog tena, blistava tirkizna i modra poput dubokog oceana pružit će očaravajući efekt, dok je mocha neizostavna za otvaranje pogleda i osvjetljavanje očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi, olovka klizi kožom te se lako nanosi, a vodootporna formula osigurava dugotrajnu postojanost.

Lancôme-lansirao-kolekciju-Summer-Swing-prepunu-upecatljivih-nijansi4

Nijansa sjenila Le Métallique + potez olovkom Stylo Waterproof = recept za ‘električne’ oči à la Summer Swing

Lancôme-lansirao-kolekciju-Summer-Swing-prepunu-upecatljivih-nijansi5

Nokti koji sjaje poput dragulja, zahvaljujući metalik nijansama laka Vernis In Love

Ovog ljeta i nokte trese visoki napon! Poput dragulja na vršcima prstiju, boje laka za nokte Vernis In Love savršeno zaokružuju metalik look. Četiri nove nijanse vibrantnih boja s efektom ogledala prekrasno naglašavaju osunčane ruke i upotpunjuju sofisticirani eye art dozom nesputanog šika.

Lancôme-lansirao-kolekciju-Summer-Swing-prepunu-upecatljivih-nijansi6

Share