Predstavljanje novih priča brenda Škrabac, dizajnerke Ane Babić

Jedan od omiljenih domaćih brendova u čijim majicama redovno defilujemo, nedavno nas je obradovao novitetima u vidu modela i printova. U nastavku pročitajte intervju sa dizajnerkom Anom Babić i saznajte šta nam sve lepo sprema Škrabac oko praznika koji su svakim danom sve bliži

predstavljanje-novih-prica-brenda-skrabac-dizajnerke-ane-babic
Draga Ana, nedavno je na veliko oduševljenje ljubitelja Škrapca, stiglo pojačanje u vidu novih modela i motiva. Kako nastaju Škrapčeve priče?
Škrabac zuji svuda i svuda sakuplja priče koje kasnije prerastu u crteže. Trudimo se da kod odabira motiva uvek pravimo balans i da uvek imamo kako nove, tako i neke drage stare printove. Uvek smo raspoloženi da čujemo ideje i predloge, pa ko zna, možda se nekom prilikom nađu na majčicama ili drugim proizvodima. 🙂
 predstavljanje-novih-prica-brenda-skrabac-dizajnerke-ane-babic2
Među novitetima za žene našao se i potpuno nov model, majica koja ima interesantan pad i dva luka na svom završetku. Da li je u pitanju neka interesantna saradnja i možemo li očekivati još inovacija, možda tople dukseve za predstojeću zimu?
U pitanju je novi model majice koji je nastao na osnovu sugestija, tako da može se reći u saradnji sa našom publikom. 🙂 Duksevi su stigli, uskoro će se naći u radnjama, kao i u online prodaji. Tu takođe, imamo jedan novitet.
predstavljanje-novih-prica-brenda-skrabac-dizajnerke-ane-babic4
Budući da se bliže praznici i Nova godina, da li pripremate neku limited edition prazničnu kolekciju?
Nismo generalno skloni tematskim kolekcijama koje se direktno vezuju za praznike jer smatramo da su pokloni nešto što treba da se vezuje za osobu kojoj se poklanja, ne za događaj. Međutim, svakako će se naći neki detalj kroz pakovanje, koji će dati dozu praznične atmosfere.
predstavljanje-novih-prica-brenda-skrabac-dizajnerke-ane-babic3
Praviš li spisak novogodišnjih odluka? Koja je tvoja velika novogodišnja želja koju ćeš zamisliti ovog 31. decembra?
Imali smo jedan ritual koji je meni posebno drag, a to je da svi prijatelji koji svrate kod nas kući u tom novogodišnjem periodu, pišu na jednom posteru svoje želje, uz naravno obraćanje Deda Mrazu. 🙂 Mogu reći da su se neke zaista ostvarile jako brzo.
Želja ima mnogo i na privatnom i na poslovnom planu, ne bih izdvajala nijednu kao najveću, sve su podjednako bitne.
predstavljanje-novih-prica-brenda-skrabac-dizajnerke-ane-babic5
Koji su tvoji favoriti među majicama iz nove kolekcije?
Uf, teško pitanje. 🙂 Možda neki od ovih sa kojima se poistovećujem najviše, kao što je Duša mi spava i Frida, meni veoma draga umetnica.
Share