Organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 20. novembra 2015. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog decembra realizuje sedmi put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

Prijava bi trebalo da sadrži CV autoraskice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2015” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: bafeevent@gmail.com

Organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

BAFE je u šest prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija.

“Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već treću godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnjuposvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

Sedmi  BAFE biće održan ovog decembra u Beogradu.

Share