Luka Grubišić slavi 15 godina karijere retrospektivom svojih uspješnica

Na pisti 25. izdanja BIPA FASHION.HR-a točku na i, četverodnevnog slavlja mode stavit će Luka Grubišić, dizajner koji ove sezone slavi 15 godina rada. Povodom jubilarne obljetnice, pod pokroviteljstvom branda Silan, publiku će počastiti retrospektivom svojih najznačajnijih kreacija i mini kolekcijom novog dizajna. Među komadima koji su mu u kroz karijeru najviše prirasli srcu naći će se nekoliko popularnih uspješnica, ali i kreacija koje nikada nisu vidjele svjetla reflektora.

„Mislim da će publiku BIPA FASHION.HR-a oduševiti količina boje odjevnih predmeta. S toliko različitih lookova iz puno kolekcija želim složiti jednu smislenu priču i proslaviti svoj rad na što bolji način pa se i nova kolekcija mora uklopiti s retrospektivom. Jednoj bogatoj i raskošnoj reviji od 40-ak starih kreacija ova mini kolekcija bit će šlag na torti”, najavljuje Luka Grubišić, koji uvijek posebnu pažnju pridaje reviji kao cjelokupnoj viziji mode koja ne uključuje samo odjeću već i modne dodatke, styling i glazbu.

Dizajner branda Luka poznat po komadima promišljenim do posljednjeg detalja ove je sezone novom mini kolekcijom odlučio osvojiti obožavateljice svog dizajna bogatom zlatnom ručno šivanom čipkom i glamuroznim pristupom svakom odjevnom predmetu. Bogato, upečatljivo i raskošno – tako jesen i zimu vidi dizajner, koji se novim haljinama nadovezuje na retrospektivu te pomalo koketira s barokom u želji da postigne što glamurozniju i senzualniju kolekciju.

Model: Mia Matić
Fotografija: Zvonimir Ferina 

Share