Lou Doillon- Francuska IT devojka

lou doillon
Lou Doillon je tipična Francuskinja, boemskog stila koja i najneobičnije kombinacije ume da „iznese“ tako da na njoj deluju ležerno. Ova mlada devojka jedna je od predvodnica Francuskog novog stila. Ona je ćerka legendarne pevačice i glumice Jane Birkin i režisera Jacques Doillona pa ne čudi njen smisao za stil.

Street style blogeri je obožavaju, modni kreatori je zovu na svoje revije, a urednici modnih magazina je smeštaju  na liste najbolje obučenih dama, dok  se ona podjednako dobro snalazi u ulozi modela, pevačice i glumice i ležerno nosi svoj stil.

Pobornica je prirodnog izgleda i najčešće je nenašminkana ukoliko ima isfeniranu frizuru ili je našminkana a kosa joj je uredna. Stlske i modne stavove je „pokupila“ od slavne mame i pridržava se filozofije da je manje uvek više i da nikada ne trebate izgledati „najbolje moguće“ ili „previše doterano“.

lou doillonNakon godina uspešnog bavljenja modom i glumom, Lou se odnedavno oprobala i kao pevačica i tekstopisac. Njen singl „I.C.U“  najavio je uspešnu muzičku karijeru ove mlade buntovnice.

„I.C.U“ govori o tome kako izgleda kada ti neko drag nedostaje, „Same old game“ govori o izdaji, „One After Another“ o ringišpilu života koji se stalno iznova vrti. Njen melodični glas, autobiografski tekstovi i već spomenuta ležernot u svemu što radi vode ovu mladu devojku direktno ka uspehu.

Ostatak teksta pročitajte u 1. broju Plezir magazina na stranici br. 100.

Share