Intenzivni tretmani za suvu kožu: Eucerin i Plezir darivanje

Posledice duge i hladne zime najbolje odražava naša koža. Ona često biva dehidrirana, izrazito suva i sklona svrabu i perutanju. Zato smo u dogovoru sa poželeli da vas nagradimo Eucerin preparatima koji efikasno rešavaju ovaj problem.

Preparati iz Eucerin® UreaRepair Plus linije trenutno ublažavaju i 48 časova odlažu pojavu simptoma izrazito suve kože sklone svrabu i perutanju. Formulacija preparata iz ove linije pored uree, sadrži ceramide i ostale prirodne vlažeće faktore, koji vezuju vodu i jačaju prirodnu, zaštitnu barijernu funkciju kože kako bi sprečili dalji gubitak vlažnosti.

Čitaoci Plezir magazina imaju priliku da na poklon dobiju dva paketa u kojima će se naći Eucerin® UreaRepair Plus losion sa 10% uree, koji izrazito suvoj koži pruža svu negu koja joj je potrebna i  Eucerin® UreaRepair Plus treatman sa 30% uree, intenzivni lokalni tretman sa ureom koji suvu, zadebljalu i grubu kožu čini mekom i glatkom.

Sve što je potrebno da uradite kako biste se prijavili za darivanje je da ostavite komentar ispod ove objave i podelite informaciju o darivanju u Instagram storiju u kome ćete nas označiti. Za 4 dana objavljujemo imena dobitnika. Srećno!

Update:

Dobitnici Eucerin poklon paketa su čitatelj koji je ostavio komentar pod brojem 5 – Miloš Popadić i čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 9 – Marija Popović. Čestitamo!

Share