Eucerin zaštita od sunca po meri kože – darivanje

Preparati iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca obezbeđuju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem. Unapređena formulacija ovih preparata zasnovana je na naprednoj spektralnoj tehnologiji, koja kombinuje visoko efikasne UVA i UVB filtere širokog spektra i zaštitu od vidljive sunčeve svetlosti visoke energije. Dodatno, biološku zaštitu u formulaciji Eucerin® preparata za zaštitu od sunca obezbeđuju aktivni sastojci poput gliciretinske kiseline ili likokalkona A. Gliciretinska kiselina podržava prirodne zaštitne mehanizme obnavljanja DNK, dok likokalkon A štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih dejstvom slobodnih radikala. Ali, kada je izbor sredstava za zaštitu od sunca u pitanju važan je i tip kože koju je potrebno zaštiti. Zato su  preparati iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca svojim formulacijama prilagođeni individualnim potrebama kože, bilo da je sklona pojavi hiperpigmentacija, masna, ili joj je neophodna antiage nega i zaštita od prevremenog starenja izazvanog suncem. Zahvaljujući tome njihova upotreba je prijatnija i lakša, radije se i redovnije nanose, a koži se istovremeno sa zaštitom pruža nega koja joj je neophodna.

ZAŠTITA I ANTIAGE EFEKAT

Naučnici se slažu da je skoro 90% vidljivih simptoma starenja kože, rezultat nezaštićenog izlaganja UV zracima. Pod uticajem sunčevog zračenja, koža gubi jedrinu i elastičnost, što dovodi do toga da izgleda starije. Zato su za period godine koji je ispred nas, najbolji izbor preparati za zaštitu od sunca koji istovremeno pružaju visokoefikasnu zaštitu od sunca, antiage negu i optimalnu hidrataciju.

Eucerin® Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50 objedinjuje pouzdanost Eucerin® preparata za zaštitu od sunca i dokazano efikasnu antiage negu koju pružaju preparati iz Eucerin® Hyaluron Filler linija. Formulacija ovog preparata prevazilazi ulogu fluida za zaštitu od sunca, jer je unapređena autentičnom Eucerin® kombinacijom hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore na površini i duboko u koži i vraća koži volumen. Uz upotrebu  Eucerin® Anti-age fluida za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF50, vaša koža će biti dubinski zaštićena od štetnog uticaja UV zračenja, adekvatno hidrirana, a znakovi starenja na licu i dekolteu vidljivo umanjeni.

ZAŠTIĆENA KOŽA BEZ SUVIŠNOG SJAJA

Ukoliko preparat za zaštitu od sunca nije prilagođen individualnim potrebama masne kože sklone aknama, problem kože nakon leta mogu postati još intezivniji. Zato je najvažniji zahtev u odabiru preparat za zaštitu masne kože od sunca da istovremeno reguliše proizvodnju sebuma i da nije komedogen, to jest da ne zatvara pore. Formulacija Eucerin® Gel-krema za lice za masnu kožu SPF 30 i 50+ sadrži sebum regulatornu tehnologiju – pigmente koji upijaju višak sebuma dajući koži dugotrajni matirajući efekat i L-karnitin, koji aktivno smanjuje  proizvodnju sebuma te kožu ostavlja suvom na dodir. Eucerin® Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30 i 50+ se trenutno upija, ne ostavlja lepljiv i masan trag na koži i predstavlja dobru podlogu za šminku. Bez mirisa je i nekomedogen, to jest ne dovodi do stvaranja akni, i ne sadrži parabene ni druge konzervanse. Rezultat redovne upotrebe je koža koja izgleda baršunasto, diše, zaštićena je i bezbedna.

ZDRAVA KOŽA LETNJEG TONA

Zahvaljujući saznanjima o negativnim efektima sunca na zdravlje ali i lepotu kože, sve manje smo spremni da za postizanje preplanulog izgleda svoju kožu izložimo rizicima izlaganja suncu. Preplanuo ten, sa druge strane, nešto je čega se teško odričemo. Kombinacija pudera i kreme sa zaštitnim faktorom može obezbediti preplanuo i zaštićen ten, ali malo kome prija, posebno leti, i često daje neprirodan izgled. Rešenje ovog problema donose Eucerin®Anti-age Tonirane kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ koje kombinuju veoma visoku zaštitu od sunca sa svojstvima takozvanih “color correct” krema. Eucerin® Anti-age Tonirane kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ dolaze u dve nijanse – svetlijoj i tamnijoj, a pored pouzdane UV i biloške zaštite ćelija kože, trenutno koriguju ten, tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano. Efikasna zaštita od sunca i ujednačen ten postignuti uz pomoć ovih krema učiniće da vaša koža izgleda letnje blistavo i zavodljivo, a ostane zdrava!

U korak sa novim naučnim saznanjima o dejstvu sunca na kožu, unapređena formulacija Eucerin® linije za zaštitu lica od sunca sadrži visoko efikasne filtere širokog spektra koji blokiraju i UVA i UVB zrake i pružaju visoku, SPF30 i SPF50, ili vrlo visoku SPF50+ zaštitu od štetnog delovanja UV zračenja. Svi preparati iz Eucerin® linije za zaštitu lica od sunca sadrže i snažni antioksidans, Likokalkon A, koji obezbeđuje biološku zaštitu ćelija kože, to jest antioksidativnu zaštitu i gliciretinsku kiselinu, koja podržava prirodne zaštitne mehanizme DNK molekula.

DARIVANJE:

U dogovoru sa Eucerin Srbija odlučili smo da obradujemo 3 čitateljke i poklonimo vam 3 Eucerin proizvoda iz linije za zaštitu kože od sunca. Proizvode koje darujemo ovom prilikom su:

Eucerin® Gel-krema za lice za masnu kožu SPF50

Eucerin® Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca 50

Eucerin®Anti-age Toniranu kremu za zaštitu lica od sunca SPF 50+ tamnija nijansa

 

Kako biste se prijavili za darivanje potrebno je da ostavite komentar u kome ćete naznačiti koji proizvod biste voleli da isprobate i da podelite vest o darivanju putem vašeg Instagram storija ili Fejsbuka označivši Plezir. Imena dobitnika će biti objavljena za 7 dana.

Update:

Darivanje je završeno, a Eucerin kremice na poklon dobijaju Maja Dragosavljevic – Eucerin® Gel-krema za lice za masnu kožu SPF50,  Ljiljana Stefanovic – Eucerin®Anti-age Toniranu kremu za zaštitu lica od sunca SPF 50+ i Milena Petrović – Eucerin® Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca 50. Čestitamo!

Share