Eucerin x Plezir novogodišnje darivanje

U saradnji sa prijateljima iz Eucerin® odlučili smo da obradujemo troje čitalaca Plezir magazina Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevnom kremom sa SPF 15.        

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna krema SPF 15 pruža višestruke anti-age efekte: popunjava čak i duboke bore i poboljšava čvrstinu i elastičnost kože. Arktin u formulaciji ove kreme dokazano ubrzava obnavljanje kolagena. Udružen sa silimarinom, snažnim antioksidansom, štiti kolagen i elastin od razgradnje i podstiče mikrocirkulaciju kože na ćelijskom nivou. Formulacija obiluje i hijaluronskom kiselinom dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore na površini ali i duboko u koži. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna krema SPF 15 obezbeđuje i zaštitu od sunčevog zračenja koje ubrzava proces starenja kože. 

Potrebno je da ostavite komentar ispod objave, a mi ćemo odabrati dobitnike nasumično uz pomoć sajta Random.org 2. januara. Ukoliko već ne pratite, zapratite Plezir i Eucerin (Srbija) na Instagramu! Srećno!

Update

Darivanje je završeno i poklonom ćemo obradovati Biljanu Stepanović (komentar br. 14), Irenu (komentar br. 24) i Milicu96 (komentar br. 26). Čestitamo!

Share