CAMILA CABELLO zvezda jesenje GUESS JEANS kampanje

Američki brend GUESS je ove jeseni angažovao Camilu Cabello, američku autorku i pevačicu kubansko-meksičkog porekla, da zajedno sa Aleksom Delisolom bude zaštitno lice advertajzing kampanje GUESS Jeans.

Nakon što je objavila hit singl „Crying in the Club”, Kamilina karijera ide uzlaznim putem.

CAMILA-CABELLO-zvezda-jesenje-GUESS-JEANS-kampanje

„Ne znam šta bi bilo uzbudljivije od ove neverovatne kampanje i partnerstva s kompanijom GUESS,” izjavila je Cabello. „Oduvek sam volela njihovu estetiku i ni sanjala nisam da će mi se toliko posrećiti da postanem njen deo”.

Pod umetničkim rukovodstvom Pola Marsijana, kreativnog direktora kompanije GUESS Inc, kampanju je snimila fotografkinja Tatjana Gerusova u pustinjskom Palmdejlu, u Kaliforniji. Zamišljena tako da prati zaljubljeni par dok na putu traga za strašću i uzbuđenjem, kampanja oslikava GUESS tradiciju kroz majice iz ere logomanije devedesetih i prevelikim teksas jaknama.

CAMILA-CABELLO-zvezda-jesenje-GUESS-JEANS-kampanje2

Ovogodišnju jesenju žensku kolekciju karakterišu raznovrsne forme, uglavnom od teksasa, od predimenzioniranih jakni, uskih farmerki sa visokim strukom, šortseva isečenih nogavica i  strukiranih majica i košulja. Jakne u više boja ili sa leopardovom šarom kojima posebnost daju detalji od eko krzna, ove sezone će svaki svedeni autfit učiniti posebnijim. Ove sezone vraćaju se i majice (obične ili na bretele) sa vintidž logom.

CAMILA-CABELLO-zvezda-jesenje-GUESS-JEANS-kampanje3

Za GUESS momka ove sezone su ključne predimenzionirane koledž jakne, štepane pilotske jakne, rokerke od veštačke kože i meklaud jakne od veštačkog krzna. Različiti modeli farmerki i jakni od pocepanog i ispranog teksasa imaju istaknuto mesto u jesenjoj kolekciji i konačnom izgledu uvek daju izvestan pećat autentičnosti.

CAMILA-CABELLO-zvezda-jesenje-GUESS-JEANS-kampanje4

Share