Britanski brend MOU od nedavno u domaćoj ponudi

Britanski brend obuće MOU novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Kultna londonska modna etiketa Mou nudi originalnu, ručno rađenu obuću od premium prirodnih vlakana. Toplu, izdržljivu i senzualno meku Mou obuću vole oni željni povratka prirodi i eklektičanog modnog stila. Za Mou, etička i eko-frendli proizvodnja je prioritet. Inovacije u dizajnu u kombinaciji sa tradicionalnim tehnikama izrade, istakli su prirodnu lepotu kože u kolekciji. Stilovi se stvaraju uzimajući u obzir udobnost i dugotrajnost đonova ali i šivenje.

Britanski-brend-MOU-od-nedavno-u-domacoj-ponudi5

Osnivač MOU-a, Šhelley Tichborne iz londonskog Portobello Roada, 2002. godine je stvorila brend iz želje da napravi originalnu, luksuznu obuću kao protivotrov pritiscima modernog gradskog života. Modele su prepoznali lokalni stilisti, zahvaljujući kojima je popularnost brenda rasla meteorskom brzinom. Dobro poznata konforna čizma omiljena je obuća zvezda poput holivudskih plavuša Gvinet Paltrou i Kameron Diaz. Mou čizme imaju jedinstven robustan izgled sa izrazitim maverick šmekom.

Britanski-brend-MOU-od-nedavno-u-domacoj-ponudi4

Britanski-brend-MOU-od-nedavno-u-domacoj-ponudi2

Britanski-brend-MOU-od-nedavno-u-domacoj-ponudi3

Britanski-brend-MOU-od-nedavno-u-domacoj-ponudi

Kolekcija jesen/zima 2015. brenda MOU stigla je u prodavnicu Fashion&Friends u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city.

Share