BAFE raspisuje konkurs za mlada lica u modnoj industriji

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš iz neke od zemalja regiona? Umetnik si, baviš se modom ili modnom fotografijom? Ili želiš da beležiš bekstejdž momente sa nama? Imaš sveže ideje i želiš da svi čuju za tebe? Prijavi se na konkurs za 11. BAFE koji će se održati sredinom decembra u Beogradu! BAFE traži modne dizajnere, fotografe i volontere.

Ako si ti taj ili ta pošalji svoj CV i modne skice kao i fotogarfiju jednog realizovanog odevnog komada kojim ćeš se predstaviti na BAFE-u (u JPG ili PDF formatu) (modni dizajneri) odnosno svoj portfolio (fotografi) odnosno CV i motivaciono pismo (volonteri). Aplikacije sa naznakom ”Za konkurs 2017_modni_dizajner” / fotograf / volonter, (u zavisnosti za šta konkuršete) možete poslati na email adresu: bafeevent@gmail.com.

BAFE-raspisuje-konkurs-za-mlada-lica-u-modnoj-industriji

BAFE je u deset prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija što u Beogradu što u regionu.

“Balkan Art Fashion Event“ je modni događaj, koja se održava petu godinu za redom, a nastao je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti kao i na ulici.

Share