HARMONY YOGA WEEKEND SLOVENIA

18-20.11. Wellness Hotel Sotelia 4* Terme Olimia

Uživajte u harmoniji joge, prirode i Wellness hotela Sotelia!

harmony-yoga-weekend-slovenia

Joga vikend uz neograničen pristup luksuznim wellness centrima, doneće vam potpuni predah od užurbanog gradskog života i jedinstveno iskustvo. Joga časovi su inkorporirani u program sa ciljem relaksacije, obnavljanja energije, dostizanja unutrašnjeg balansa kako tela tako i duha, redukcije stresa koji je neizostavni deo urbanog životnog stila.

Jogu vodi Nina Lazić, poznati sertifikovani yoga master transformacione i integralne hatha joge, osnivač prvog joga portal na teritoriji Srbije, jogaportal.com.

Smeštaj je u hotelu Sotelia 4*. Luksuzno i moderno opremljen hotel namenjen je ljudima koji za sebe žele samo najbolje. Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost sa prirodom. Položaj, razigrana struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine stvaraju osećaj usklađenosti sa okruženjem. Utisak opuštenosti, gostoprimstvo, tradicionalna i inovativna wellness ponuda, ispunjavaju sve uslove za vaš odmor. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa Wellness centrima TERMALIJA i ORHIDELIA. U svom srcu hotel Sotelia skriva poseban proctor, moderan Wellness centar SPA ARMONIA. Egzotične metode jedinstvenih tretmana i nege, omamljujući mirisi i brižne ruke terapeuta, kao i harmonično zasnovani programi usmereni su ka harmoniji zdravlja, lepote i dobrog osećaja.

Sve informacije i rezervacije moguće je dobiti na: ninalazicyoga@gmail.com

Share