Sjajna kampanja kao uvod u Severovu reviju na jubilarnom BIPA FASHION.HR-u

Jedna od iščekivanijih revija na BIPA FASHION.HR-u svakako je revija dizajnera Roberta Severa poznatog po svom istančanom pristupu ženskom odijevanju.

Rafinirano, elegantno, jako chic i ženstveno, ali prije svega samosvjesno – to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i ona modu koristi kao izraz svojeg karaktera. Takva je nova kolekcija koju će publika imati priliku vidjeti prvog dana BIPA FASHION.HR-a, a za koju je dizajner odlučio premijerno prije piste snimiti fantastičnu kampanju koja evocira duh nekih prošlih vremena i zaboravljenog „visokog društva” u kojem je odijevanje bilo odraz stava. Na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle, Robert Sever predstavit će 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije koju je nazvao Kristina.

Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. Dizajner prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama.

„Brand koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici“, otkriva mali dio svoje nove modne priče koju predstavlja novom kampanjom.

Odjeća prepoznata kao romantična, chic poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija. Kako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko – zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.

Stvaranje kreacija koje su postale must have ulične mode te traženje inspiracije u prijateljicama i klijenticama tajne su uspjeha poznatog dizajnera, koji će se publici predstaviti u sklopu 25. sezone BIPA FASHION.HR-a, 24. listopada. U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u sklopu jubilarnog izdanja, koji traje od 24. do 28. listopada u četiri će modna dana nastupiti i ostala poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Foto: Marko Grubišić
Modeli: Iva Marušić i Ana Stanković (Talia Models) i Filip Lazov
Make up: Nika Žlof
Produkcija: Slobodan Velicki

Share