Sisters Code by SBC sa kolekcijom “Maverick” na Belgrade Fashion Week-u

Sisters Code by SBC koji čini trojac, sestre Vladana i Bojana Veljković i Igor Jagić, predstavit će novu kolekciju “Maverick” 31. listopada u hotelu Crowne Plaza, u okviru 40. jubilarnog izdanja beogradske nedelje mode.

Kolekcija “Maverick” za proljeće/ljeto 2017. nastaje kao produkt ljudi koji su spremni živjeti život obilježen čistoćom duše i bezgraničnom ljubavlju. Kolekcija je inspirirana slobodom kao neophodnom stavkom za potpunu sreću. Boje koje dominiraju su bež, svijetlo smeđa, slonova kost, bijela i svijetlo siva zato što su to čiste, nježne boje, baš sve ono što opisuje najljepši osjećaj koji sloboda može pružiti, kao i crna koja predstavlja snagu i oštrinu. U kolekciji su zastupljeni većinom prirodni materijali kao što su muslin, viskoza, pamuk i trikotaža. Konstrukcija modela teži jednostavnosti, oštrih i lepršavih krojeva, a stil koji ih karakterizira je “manje je više”. Kolekcija je namijenjena svim ljudima svjesnih sebe sa željom za bolje sutra. Ovi komadi su jedinstveni “Mix and Match” koji možete nositi u svakoj prigodi.

sisters-code-by-sbc-sa-kolekcijom-maverick-na-beograd-fashion-week-u

Ono na čemu je fokus kada je brend Sisters Code by SBC u pitanju je to što se s mnogo ljubavi bira kako dizajn, kroj, tako i materijal koji će omogućiti da se svaka žena i muškarac osjećaju ugodno, slobodno i autentično.

Prijatelji revije su: ženska obuća Novecento, muška obuća Office Shoes, asesoari od kože Menner Womenner, kao i Perspectives Software Solution koji im omogućuje predstavljanje njihove kolekcije u potpuno novoj Breezegram i 3DWiggle tehnologiji.

Modeli: Milica Milinković i Boris Skokna

Asesoari: Menner Womenner

Foto: Janko Petković – BGD Studio

Share