Saša Lejn je jedna od zvezda nove Ugg kampanje

Globalno popularni brend UGG je predstavio svoju četvrtu UGG® Collective globalnu kampanju za sezonu jesen/zima 2018. sa ekipom iz Kalifornije, uključujući glumicu Sašu Lejn. Popularni lajfstajl brend nastavlja da slavi svoju jedinstvenost i visoku pozicioniranost birajući zaštitna lica koja naglašavaju raznolikost i duh kompanije UGG®.

„UGG Collective je sačinjen od kalifornijskih fotografa, muzičara, glumaca, umetnika, surfera i skejtera. Baš kao i UGG, oni su provokativni, napredni, slobodnog duha i optimistični” navodi Andrea O’Donel, predsednik, Fashion & Lifestyle Brands“Svake sezone biramo novu grupu jedinstvenih individualaca koji će predstavljati brend, a kroz njihove priče, brend priča sopstvene.”

U kampanji su se našli:

  • Saša Lejn, glumica čiji debi u filmu „American Honey” je oduševio kritičare, i koju ćemo uskoro gledati  u dugo išekivanom „Hellboy“-u, kao i u četiri nova filma koja izlaze u 2018. godini.


  • Klementajn Krivi, koja je sa 15 godina u svojoj sobi osnovala rok bend Cherry Glazerr, koji je trenutno u usponu. Veoma kompleksne i nepomirljivo glasne pesme ovog benda iz LA-u nam daju jedinstven, oštar i humoristički pogled na svet.

  • Đani Li, vizuelni umetnik i muzičar iz Los Anđelesa, koji je počeo da stiče zahvaljujući viralnom uspehu mikstejp serija koje je vodio. Zapisi su privukli pažnju kako medija, tako i umetničke publike. Đanijev progresivni pristup umetnosti mu je dozvolio da spoji više žanrova kako bi stvorio sopstvene jedinstvene slike i zvukove.


  • Zakeri Majkl, fotograf koji živi avanturističkim životom i putuje sa svojom devojkom, modelom Lolom MekDonel, koja je takođe zaštitno lice UGG Collective kolekcije jesen/zima 2018.

  • Lola MekDonel, osoba je slobodnog duha čije divlje srce je vodi na mnoge sunčane avanture širom sveta. Njena toplina, energija i spontanost su otelotvorenje kalifornijskog načina života.


  • Danijel Hivner, skejtborder kalifornijskog porekla, surfer i snouborder. Njegov optimizam ga stalno vodi u nove avanture preko planina i sunčanih ulica primorskih gradova.

Kampanju brenda su snimili fotograf Frederik Ojerbah i videograf Aleksandar Ingam Bruk, dok su producenti bili „3 Star Production“ pod kreativnom palicom Džesike Vels. Odabrani modelli jesenje kolekcije brenda UGG dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Share