Reply One Off – jesenja Replay kolekcija

Premium kolekcija Reply One Off održava pionirski duh brenda živim, ojačava sklonost ka istraživanju novih teritorija, testira potpuno nove ideje i poigrava se inventivnim materijalima, tehnikama, koncepatima u dizajnu. Ostavši verni formi, dizajneri REPLAY-a za polaznu tačku u kolekciji jesen/zima 2015. uzimaju potragu za nepoznatom sinergijom između laganih, aktivnih i formalnih žanrova. Tkanine visokih performansi, ergonomski rezovi i sportski detalji postaju ključevi za promišljanje novog Casual stila, dok se printovi, dizajn i tekstilne kreacije oslanjaju na nove tehnologije.

Reply One Off - jesenja Replay kolekcija

Ženski deo kolekcije Replay One Off predstavljaju jedinstveni komadi sa jasnim geo šarmom. Postavljeni ton je jasan, a precizna konstrukcija gde sportski uticaji, nesvakidašnja dizajnerska rešenja i impresivni miksevi materijala čini savršenu modnu interakciju. Crno-bele kombinacije dominiraju paletom boja. Gornji delovi imaju različite volumene naglašene iznenađujućim geometrijskim rezovima ili maksi metalnim rajfešlusima. Mnogo smelih crno-belih grafika zajedno sa jakim materijalima su u glossy/mat kontrastu. Što se tiče pantalona, skinny i slim krojevi sa pametnim ergonomskim akcentima podignuti su na viši nivo zahvaljujući crno-belim šarama i poigravanjima.

Reply One Off - jesenja Replay kolekcija 2

Muški deo kolekcije Replay One Off  u prvi plan ističe ultra moderan urbani look bogat printovima. Smeli paterni i moćne nijanse naglašavju hrabar dizajn gde se čiste linije susreću sa cool ekskluzivnim detaljima. Paleta – crna i bela, tamno plava, različite nijanse sive, army zelene. Počev od dukseva, gornji delovi su sastavljeni od krojeva koji naglašavaju kontrast printova i oštre geomterije. Oni se kreću od džempera sa velikim okruglim geo motivima sa strane i rukavima, do neoprenskih dukserica sa širokim horizontalnim tehno prugama i kapuljačama. Kada je reč o majicama, kolekcijom dominiraju žive grafike. Kod pletiva, akcenat je na mekom i udobanom Moheru i stretch vunenim predivima, sa dvostrukim izrezima.

Reply One Off - jesenja Replay kolekcija 3

Jesenju REPLAY ONE OFF kolekciju možete kupiti u REPLAY radnjama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Share