Pogledajte novu ready-to-wear kolekciju Đorđa Baščarevića

Nova ready-to-wear kolekcija 2021. Đorđa Baščarevića po krojnim odlikama namenjena je muškarcima, a zapravo ima jedan širi okvir i neodoljivo koketira sa elementima ženske estetike, tako da se ne može posmatrati isključivo kao muška.

Nakon godine pune neizvesnosti, pred publikom je eksplozija boja, u nameri da podstakne na pozitivne misli o nekim stvarima koje nas čine budnim i srećnim.Po načinu stilizacije ne određuje precizno sezonu, dok u pogledu kolorita i vrsta materijala i krojeva nedvosmisleno oslikava egzotične tropske predele i sezonu proleće-leto.

Prepoznatljive klasične forme muškog odevanja, kao što su košulja i pantalone iliti formal estetika,  u ovoj kolekciji evoluiraju u jedan svež i inovativan LOOK, upravo smelim i veštim kombinovanjem boja i dezena, te slaganjem različitih materijala u slojevite odevne kombinacije. Dezeni koji asociraju na rastopljeni mermer i roršahove mrlje, a sa druge strane animal printovi u psihodeličnim kombinacijama boja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Fotografije: Dušan Stević
Share