Nivea mleko za telo, mleko koje kupujemo već 50 godina

Kako doživljavamo klasike i šta nam oni znače? Kad je reč o klasicima možemo slobodno reći da su to one stvari kojima se uvek ponovo vraćamo, čiji kvalitet je večan. Klasici na poseban način obeležavaju vreme u kojem su se pojavili, ali njihova vrednost je u tome što su uvek aktuelni. Bilo da je u pitanju „mala crna haljina“ čuvene kreatorke Koko Šanel ili filmsko ostvarenje sofisticirane Odri Hepbern „Doručak kod Tifanija“ ili muzičke numere kralja rock ‘n’ roll-a Elvis Prislija – jedno je sigurno: iako su doživeli svoja ponovna izdanja ili replike, njihov kvalitet je ostao isti.

Upravo u tom periodu kada su planetom vladale ove ikone stila, u svetu kozmetike pojavilo se NIVEA mleko za telo, koje je isto tako, vremenom postalo svojevrsni klasik i postavilo visoke standarde. Naime NIVEA je 1963. godine lansirala svoj prvi proizvod za negu tela, kreirajući potpuno novu formulaciju koja se lako nanosi te je koža brzo upija. U pitanju je bila tečna formulacija, čuvene klasične NIVEA plave kreme.

Nivea,-mleko-koje-kupujemo-vec-50-godina

Kroz istoriju NIVEA je nekoliko puta unapređivala dizajn pakovanja, kao i samu fomulaciju. Danas, ovo dobro poznato mleko za telo, se proizvodi u boci savremenog dizajna, a unapređena formulacija rezultat je dugogodišnjih istraživanja NIVEA stručnjaka. Ali osnova formulacije kao i prepoznatljiv miris ostali su isti, jer dobre i kvalitetne stvari nikada ne zastarevaju. Baš zato što pruža koži dugotrajnu hidrataciju i čini je glatkom, ovo mleko iz dana u dan dobija sve više vernih obožavaoca iako je nastalo pre više od 50 godina.

Share