Niki Minaž glavna zvezda H&M prazničnog filma

H&M je objavio da su glavni glumci u filmu za Holiday kampanju pevačica Niki Minaž, Džesi Vilijams i Džon Torturo. Film koji je režirao Johan Renk govori o paralelnom svetu iz mašte prepunom nezaboravnih likova i univerzalnoj poruci o tome kako bi trebalo da vodimo brigu jedni o drugima.

Klasična bajka ispričana na moderan način u centru pažnje ima hrabru devojčicu koja prati Deda Mrazovog zlog brata kako bi spasila praznike od njegovog sebičluka. Niki Minaž glumi devojčicinu mamu kao i predivnu vilu, Džesi Vilijams se pojavljuje kao otac i natprirodno biće, dok Džon Torturo igra i Deda Mraza i njegovog zlog brata.

„Film mi se jako dopada zbog njegove snažne poruke. Sviđa mi se kako devojčica na kraju postaje pobednik koji živi u svima nama. To je ta uvek prisutna magija tokom praznika“, izjavila je Niki Minaž.

„Uzbudljivo je videti kako naše praznične kreacije oživljavaju zajedno sa inspirativnim i talentovanim ljudima. Definitivno su dodali još magije u film i nadamo se da će se i našim dragim kupcima svideti način na koji će biti predstavljena praznična kolekcija u H&M prodavnicama”, rekla je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kreativna direktorka u H&M-u.

Pogledajte tizer za pomenuti praznični film:

Veliki izbor praznične mode za celu porodicu kao i odabrani komadi iz filma biće dostupni od 9. novembra u H&M prodavnicama.

Share