Muzika za vaše srce

Udruženje za srčanu slabost Srbije i ove godine obeležiće Evropske dane srčane slabosti u ponedeljak 9. maja 2016. godine u Zadužbini Ilije M. Kolarca od 10 do 12 časova.

Muzika-za-vase-srceOvo je izuzetno značajna manifestacija, jer je srčana slabost najvažniji uzrok umiranja svuda u svetu. Centralna manifestacija ovogodišnjeg obeležavanja Evropskog dana srčane slabosti biće program namenjen bolesnicima sa srčanom slabošću, ali i članovima njihovih porodica i svim zainteresovanim gradjanima, pod nazivom „MUZIKA ZA VAŠE SRCE“.

Na sajtu srčana slabost, prvi put svi zainteresovani imaće mogućnost da uživo prate manifestaciju koja će se povodom obeležavanja Evropskog dana srčane slabosti održati na Kolarcu, u ponedeljak 9.maja od 10 do 12 časova.
Poznato je da muzika spada u domen „slatkog života“ ali, da li se ona može koristiti i kao lek za srčanu slabost? Uvereni smo da ćete na ovoj manifestaciji dobiti nove informacija koje će vam pomoći da duže i kvalitetnije živite sa srčanom slabošću.
Četiri godine bili smo jedna od 5 Evropskih zemalja, koja je dobila nagradu Evropske asocijacije za srčanu slabost za najbolje organizovanu javnu kampanju kojom se podiže nivo svesti o značaju srčane slabosti.

Kao i predhodnih šest godina, ovaj dogadjaj se organizuje pod pokroviteljstvom Evropske asocijacije za srčanu slabost u 4 najveća grada u Srbiji: Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Share