MODNO PRISTANIŠTE

Američki modni klasik TOMMY HILFIGER uzdrmao Nedelju mode u Njujorku
– jesenja kolekcija u isto vreme predstavljena branši, medijima i potrošačima

modno-pristaniste

modno-pristaniste12

Fashion & lifestyle brend koji preko 3 decenije oblikuje američku ali i globalnu modnu scenu, TOMMY HILFIGER, nastavlja da pomera granice. U okviru Nedelje mode u Njujorku po prvi put je održan show koji je bio otvoren za sve potrošače, ali i ljude iz branše i medija. Rešeni da demokratizuju pravila modne igre, publici su ponudili da istog momenta dođu do omiljenih komada iz kolekcije koja je nastala u saradnji sa supermodelom i princezom društvenih mreža Gigi Hadid.

modno-pristaniste3

modno-pristaniste2

Kolekcija je predstavljena kao najveći hitovi 30-godišnje arhive koji su restilizovani i izmiksovani za digitalnu eru. Nautički, sportski, rock-n-roll kao i Americana uticaji dobili su novo ruho. Dizajner se poigrao proporcijama i tkaninama uz nezaobilazne detalje po kojima je ova modna kuća poznata. Opis kolekcije bi ukratko glasio – nautika sreće moderne bulevare, a inspirisana je plavokosim supermodelom Gigi Hadid. Tokom modne revije svi kanali komunikacije bili su usmereni na on-the-spot online prodaju prikazanih modela – Facebook, Instagram ali i Tommy web platforma. Kompletna modna dešavanja ste mogli da pratite na socijalnim mrežama pod #tommynow.

modno-pristaniste4

Među poznatim ličnostima koje su se našle u prvom redu ove nesvakidašnje revije su Taylor Swift, Kris Jenner, Olivia Palermo, Lewis Hamilton Doutzen Kroes, Johanneses Huebl, Mariano Di Vaio, članovi porodice Hadid i Hilfiger kao i mnogi drugi.

modno-pristaniste5

modno-pristaniste6

modno-pristaniste7

modno-pristaniste9

modno-pristaniste8

modno-pristaniste10

modno-pristaniste11

modno-pristaniste13

Share